Вторник, 23 Април 2024, 09:35

Резултати след срещите от шести кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

31 Март 2019, 23:20
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1730 3


Тази неделя (31 март) се изиграха двубоите от 6 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. Изиграха се някои много ожесточени сблъсъци, чиито краен изход може да бъде решаващ за крайното класиране.

Първият спор за деня противопостави Сенсата и Йънг Бойс. Отборите отговориха на очакванията и дадоха зрелищно начало на футболния уикенд. Двубоят стартира с мечтано начало за символичните гости, които поведоха с 2 гола още в ранните минути. В последствие обаче нещата за "червено-черните" преминаха в тотално различна насока. Играч на Йънг Бойс бе изгонен, а с това като чели бе дадено началото на възраждането на Сенсата. Символичните домакини успяха да се възползват по най-добрия начин от численото си преимущество и обърнаха резултата в своя полза. Последваха много оспорвани минути, в които все пак бойният дух на Йънг Бойс също личеше на преден план, а "червено-черните" отказаха да се предадат дълго време. Финалните 5 минути обаче бяха ключови за развръзката и упоритата игра на Сенсата се оказа решаващия фактор в първия неделен сблъсък. Краен резултат - 9:5.

Дългоочакваният сблъсък между Козаро и Микроак се нареди втората среща в програмата. Двете страни отговориха на своя етикет и оправдаха доверието, след като изнесоха доста вълнуващ и интригуващ спектакъл на "Никсметал Арена". В първите минути от двубоя играта бе много равностойна. Положенията се редуваха и пред двете врати, но намесите на двамата вратари задържаха резултата без промяна. Първото попадение все пак падка в 8-ата минута, когато Микроак първи разпечата противниковата врата. Мигновена реакция от лагера на Козаро последва, след като символичните домакини започнаха да действат агресивно и настървено търсеха изравнителното попадение. Точно преди края на първото полувреме това се случи и резултатът бе изравнен, а голът преди почивката оказа важно влияние върху психиката на Микроак. След подновяването на играта устремът на Козаро продължи хода си. Символичните домакини поведоха и дори увеличиха аванса си до 4:1. Тоталната криза за Микроак настъпи след като тимът остана с човек по-малко на терена. Съвсем неочаквано обаче тогава символичните гости нанесоха своя удар. Тимът на Микроак опита с последни сили да промени развоя на събитията, но малко не му достигна. В крайна сметка Козаро се поздрави с изключително важния успех и взе жизненоважни три точки. Сблъсъкът бе пряка битка за третото място и тепърва предстои да видим какво ще ни предложи развръзката на надпреварата. Краен резултат - 4:3.

Трети един срещу друг се изправиха Сириус и Никсметал Груп. Отново станахме свидетели на поредното футболно шоу, в което бяха замесени едни от най-качествените отбори в надпреварата. "Зелените" белязаха мечтано начало, повеждайки с 2:0 през първото полувреме. След почивката обаче играчите на Сириус се активизираха и предложиха съвсем различно лице. "Жълто-сините" претърпяха пълна промяна и се добраха до равенството 10 минути преди края. Символичните гости показаха железен характер и не трепнаха, след като отново си върнаха аванса. Със здрава защита в заключителния етап от срещата отборът на Никсметал Груп се поздрави с успеха и продължи добрата си серия, а и затвърди втората си позиция в подреждането. Краен резултат - 2:3.

Двубоят между Сименс и Черното лале не се игра. Победата се присъжда служебно на отбора на Сименс, тъй като "лалетата" не събраха минималния брой състезатели.

Така финалният сблъсък за деня бе между Грамаде Скравена и Отряд Армейци. Срещата не предложи изненади и съвсем резонно "червените" постигнаха успех без затруднения срещу скромния си противник. Краен резултат - 1:19.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (3)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Анонимен 1 Април, 06:40

    Дайте купара на Мургаш, на Зарев за голмайстор и да се приключва тая агония на лига в Ботевград

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: Анонимен 1 Април, 08:50

    Йонко ще го вземе приза, той е пръввкласирането!

  • Отговори (4) (0)
    3. добавен от: Анонимен 1 Април, 10:20

    И тази година лигата се превърна в пълна порнография.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (176)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete