Петък, 29 Март 2024, 12:23

Резултати след срещите от трети кръг на "Бизнес лига" (Ботевград)

2 Април 2021, 10:41
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 934 0


Тази седмица (30 март и 1 април) се изиграха двубоите от 3-ти кръг на „Бизнес лига“ (Ботевград). Кръгът бе доста обещаващ, а в него станахме свидетели на епични сблъсъци и футболни битки.

В първата среща се изправиха LALLAS и ФК Изтока. Двете страни дадоха подобаващо начало на кръга и двубоят, който сътвориха на старта на третия епизод от Бизнес лигата, се оказа чудесен трамплин за влизане в останалите срещи. Сблъсъкът бе много динамичен и интригуващ, като до последно не се знаеше кой ще грабне трите точки. Двубоят започна много силно за LALLAS, които първи поведоха в резултата. Последва голова въртележка, на върха на която се намираше тимът на ФК Изтока на полувремето при резултат 3:2 за тях. Последваха нови вълнуващи мигове през втората част. В рамките на 3 минути символичните гости увеличиха преднината си с нови три попадения, но съперникът им отказа да се предаде. При резултат 5:2 за ФК Изтока, отборът на LALLAS се доближи максимално, като скъси пасива си до 1 гол. Символичните гости сами усложниха ситуацията си, въпреки че създадоха доста положения през второто полувреме, но някакси лековато допуснаха да бъдат настигнати. В крайна сметка въпреки настървеното си представяне и борбеност, момчетата от LALLAS отстъпиха. Трябва да признаем факта, че отборът на ФК Изтока също стоеше доста добре на терена и въпреки че изпита затруднения в някои етапи от мача, заслужено победи и взе трите точки. Краен резултат – 6:8. В играч на мача се превърна Димитър Димитров от ФК Изтока с 3 асистенции и 1 гол. Много силен мач за LALLAS изигра Игнат Миленов, който заби 6 гола и изненадващо не взе приза за най-добър играч в мача. Вероятно ако неговият тим бе сътворил подвига, който бе напът да стане, наградата щеше да бъде факт.


Във втория мач се срещнаха Дивите Нерези и After Party. Противно на първата среща от кръга, този мач очаквано не предложи кой знае какво съперничество на терена. Интригата присъстваше до средата на първото полувреме, когато символичните домакини започнаха да изпитват затруднения със спирането на мощните атаки от страна на After Party. „Сините“ първи поведоха в резултата, но още следващата минута получиха изравнителен гол. Последваха няколко „мъртви“ минути, в които шампионите изглеждаха леко стъписани от това, но в хода на мача нещата дойдоха на мястото си. Момчетата от After Party не позволиха на съперника да мечтае дълго и лека полека натрупаха комфортна преднина, която нямаше как да изпуснат до края. По този начин, „сините“ записват трета поредна победа с впечатляваща разлика и продължават да бъдат един от основните фактори дори по време на "Бизнес лигата". Краен резултат – 1:10. В играч на мача заслужено се превърна Цветелин Цаковски, който бе над всички с 5-те си гола и 3 асистенции за победата.


В третата битка и последна за делничния ден, се изправиха Ка Ва Строй и Правец де ла Балона. Срещата започна много добре за момчетата от Правец, които дадоха чудесно начало с ефектен гол на Дилян Петров. Нещата потръгнаха за тях от първите минути, а това се запази и до самия край на мача. Въпреки че не успяха да разгромят съперника, играчите на Правец де ла Балона демонстрираха чудесно темпо и добро разбирателство помежду си в играта си. На два пъти Ка Ва Строй разпечата вратата на правчани, а освен това и няколко ключови положения в тяхна полза можеха да променят тотално крайния изход. Това обаче се оказа недостатъчно да провали плановете на Софкин и компания. В крайна сметка трите точки отидоха закономерно при Правец де ла Балона. Краен резултат – 2:4. За играч на мача бе избран Дилян Петров, който спечели наградата след красивото попадение, което реализира.


Двубоят между ФК Реал и Петреско ЕООД не се състоя, тъй като момчетата от ФК Реал се отказаха от надпреварата.

В първата среща от втория ден на Бизнес лигата един срещу друг играха Монте Карло и All or Nothing. Двубоят сам по себе си обещаваше зрелище преди началото си, като донякъде това бе реализирано и на терена. Първото полувреме бе доста интересно. В него нещата вървяха гол за гол и отборите играеха като равен с равен. Играчите на Монте Карло влязоха по-добре в мача и първи поведоха. Въпреки че започнаха добре, им се наложи за втори път да си издействат аванс след като бяха изравнени.  В хода на мача поотпуснаха инициативата и в края на полувремето, появилият се на по-късен етап Иван Мишев поведе своя тим към победата, като бе с голяма заслуга за пълния обрат на почивката – 3:2 в полза на All or Nothing. През второто полувреме символичните гости увеличиха аванса си, но още в следващата минута получиха гол и така разликата бе съвсем крехка, а интригата се поддържаше жива. В пореден мач отборът на Монте Карло игра на ниво, но отново сякаш нещо не му достигна, за да може да се конкурира с топ отборите. В средата на втората част нещо тотално се обърка в сметките на Монте Карло, а тогава настъпи и момента за Иван Мишев и компания. „Черните“ увеличиха преднината си, постигнаха комфортен аванс, който им бе достатъчен за победата, въпреки че съперникът се пробуди към края и се отпуши с няколко гола, за по-достойна загуба. Краен резултат – 5:8. Силно включване направи Иван Мишев с хеттрик от голове и асистенции. За играч на мача обаче бе избран младият талант Йордан Дамянов, който се отчете с два гола и асистенция за победата. 


Вторият двубой противопостави Тотал ТВ и Selecao. Футболната общественост в Ботевград отдавна не бе наблюдавала такъв зрелищен и изпълнен с качество и емоция футболен спектакъл. Определено този мач съвсем спокойно може да спори за титлата „Най-атрактивен двубой“ през кампанията до момента. В него присъстваше всичко нужно за едно футболно дерби. Двата тима предложиха отличен заряд, чудесно темпо на игра, а в представянето им личеше качество. След изключително равностойно първо полувреме, в което двата отбора създадоха куп положения, на почивката резултатът бе 0:0. Нещо необичайно за срещите по минифутбол. С голяма заслуга за това обаче бяха вратарите на двата отбора, които бяха последната причина да не станем свидетели на резултатен мач. През втората част отборът на Тотал ТВ изключително трудно успя да се добере до преднина, след като отбеляза чрез Анатоли Койчев. За голямо съжаление, малко след това той се контузи тежко, което го извади от терена до края на срещата. Радостта за етрополци обаче не трая дълго, след като Selecao изравни малко след това чрез скрития си коз Арсени Стоянов. Така до края на мача двубоят премина през още перипетии, но без нова промяна на резултата. Според регламента на турнира, двете страни трябваше да решат победителя чрез дузпи. Там също станахме свидетели на изключителна драма. Двата тима бяха почти безгрешки при изпълненията и се наложи вратарите да изпълняват. Иван Койчев от Тотал ТВ бе първи, като ударът му рикушира в напречната греда. Колегата му Огнян Цветанов стреля в десния ъгъл, но вратарят на етрополци спаси. Оттам се наложи играчите да минават втори път и да изпълняват. След нова въртележка и драма, момчетата от Тотал ТВ изпуснаха след изстрел в гредата на Тодор Василев, докато Андрей Андреев – Буши донесе победата на своя тим с втората си точно изпълнена дузпа. Краен резултат – 1:1 (6:7*) В играч на мача иначе се превърна вратарят на Тотал ТВ Иван Койчев, който бе над всички и се отличи с много силен мач и добри и атрактивни изяви. 


Кръгът закриха Мираж и Мартен и приятели. В тази среща, противно на предишната, интригата тотално отсъстваше. Поради неясни причини, отборът на Мираж тотално не бе на себе си в този двубой. Мачът се очакваше с интерес, имайки предвид възможността на двете страни да се „сбият“, за да запишат първа победа. Това направи отборът на Мартен и приятели, който очевидно бе по-подготвен за тази среща. Символичните гости започнаха на високи обороти и още на полувремето водеха с 4:0. През второто полувреме ситуацията на терена остана непроменена. Мартен и приятели продължиха да доминират и в края на мача се поздравиха с първата си победа, която пристига по много категоричен начин. Краен резултат – 2:12. За играч на мача бе избран Йордан Йорданов – Дачи, който бе над всички с пет гола и три асистенции за успеха на своите. 


Резултати, класирания и още интересна информация може да откриете тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: футбол , минифутбол , "Бизнес лига" (Ботевград)

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete