Петък, 26 Април 2024, 01:20

Резултати след срещите от втори кръг на "Бизнес лига" Ботевград

26 Март 2021, 23:20
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1715 0


Тази седмица (23 и 25 и 26 март) се изиграха двубоите, част от 2-рия кръг на „Бизнес лига“ (Ботевград). В него, въпреки снеговалежа, който засипа страната в последните дни, всички мачове се проведоха без затруднения.

В първата среща за 23 март (вторник), един срещу друг се изправиха Аfter Party и Монте Карло. С оглед мащабната селекция от страна на Монте Карло и шампионската титла и амбициите на момчетата от After Party, чакахме този двубой с изключителен интерес преди неговото начало. Двата тима се впуснаха в здрава битка, но интригата не продължи дълго. Отборът на After Party доказа, че спечелването на Неделната лига „Ботевград рита“ не е било случайно и „сините“ все още имат какво да покажат, като ще се борят усилено за възможно най-добро класиране в „Бизнес лигата“. Двубоят започна по план за символичните домакини, които на почивката водеха с 3:0. Момчетата от Монте Карло не записаха най-добрия си мач, а след почивката така и не намериха верния път към успеха. Вместо това, шампионите от Аfter Party продължиха да трупат аванса си и в крайна сметка се поздравиха с убедителна и красноречива победа. В игра за своя тим за малко се появи и капитанът и мениджър Ивайло Златев – Терминатора, който лекуваше контузия, но показа характер и записа игриви минути. Като истински лидер и капитан, Терминатора не остана длъжен на съперника и успя да реализира гол и да запише асистенция. Краен резултат – 10:2. За играч на мача единодушно бе избран Цветелин Цаковски, който блесна с хеттрик и асистенция за победата на своя тим.




Във втория двубой се срещнаха Мартен и приятели и Дивите Нерези. Тук, идентично на първия двубой за деня, интригата тотално отсъстваше. По-добрият отбор категорично бе този на Дивите Нерези. Символичните гости натиснаха от първата минута и на почивката имаха комфортен аванс от 3:1. След подновяването на играта нещата на терена останаха непроменени. Момчетата от Дивите Нерези продължиха да доминират, увеличиха стабилно преднината си и регистрираха категорична победа. Краен резултат – 3:8.



В последната среща за деня се изправиха Петреско ЕООД и  LALLAS. Съвсем очаквано, един от основните претенденти за призовите места, показа много добра игра и не срещна затруднения срещу по-скромния си съперник. Момчетата от Петреско ЕООД влязоха мотивирани и концентрирани и от първата до последната минута не изпуснаха нещата от котрол. Интересно впечатление направи обстановката, при която се игра мача. Символичните гости имаха стабилна подкрепа извън терена, която по-скоро нагнети обстановката, отколкото да помогне на някой от двата тима. Така наречените „фенове“ на LALLAS демонстрираха непрекъснати претенции спрямо съдийство и играта на противника, което категорично не им прави чест. Още по-малко в такива формати по минифутбол, чиято главна мисия е хората да могат да се наслаждават на играта. Краен резултат – 6:0. За играч на мача за пореден път бе избран Радослав Зарев. Нападателят се отличи с 4 гола и асистенция и заяви най-сериозно с представянето си, че е готов за спечелване на голмайсторския приз през тази кампания.



В четвъртък (25 март) надпреварата продължи с още 3 мача. В първия от тях се изправиха ФК Изтока и Тотал ТВ. Двубоят бе доста интересен. Чудесно начало белязаха играчите от ФК Изтока, които поведоха в резултата. Нещата обаче бързо придобиха коренно различен вид. Последва наказателна акция от страна на символичните гости, които отбелязаха 3 бързи гола и на почивката водеха с 3:1. След подновяването на играта увеличиха аванса си до 5:1. Отборът на ФК Изтока предприе мерки прекалено късно и с финални усилия успя да намали пасива си, но не и да постигне нищо повече. Краен резултат – 4:6. В играч на мача се превърна универсалният футболист Димитър Михайлов, който реализира хеттрик и записа две асистенции.



Във втората битка за деня се срещнаха Правец де ла Балона и ФК Реал. Това бе и един от най-завързаните мачове, част от 2-рия кръг на надпреварата. Четата на Дилян Петров – Софкин беляза чудесно начало на мача и постигна прекрасен аванс от 3 гола в рамките на 9 минути. Символичните гости бързо върнаха едно попадение 2 минути по-късно, а в началото на втората част се доближиха само на един гол от своя съперник. Последваха доста оспорвани минути, в които и двата тима имаха своите шансове. От една страна момчетата от Правец де ла Балона можеха да вдигнат преднината си, а от друга, играчите на ФК Реал пък съвсем спокойно можеха да се доберат поне до равенството. В крайна сметка четата на Дилян Петров – Софкин успя да затвори мача и спечели трите точки. Краен резултат – 3:2. За играч на мача логично бе избран Иван Иванов, който донесе победата на своя тим с участие във всички попадения – 2 гола и асистенция за него.



Предпоследният сблъсък бе заформен от Selecao и Мираж. Символичните домакини не срещнаха затруднения срещу своя опонент, като спечелиха срещата с по две попадения в двете полувремена. Момчетата от Мираж имаха своите шансове, но това определено не бе техният ден. По пътя на логиката, отборът на Selecao записа втора победа и излезе на трето място в класирането. Краен резултат – 4:0. За втори пореден мач, Мирослав Иванов от Selecao грабва наградата за играч на мача. Днес той отново бе с основна заслуга за успеха, отчитайки се с два гола и асистенция.  



Финалната среща, която се изигра днес (26 март) бе между All or Nothing и Ка Ва Строй. Последният двубой от 2-рия кръг на надпреварата очарова със своя интензитет, а не на последно място и интрига. Соченият за фаворит отбор на All or Nothing взе своето, но срещна сериозна съпротива у своя съперник. Отборът на Ка Ва Строй показа характер и не се даде без бой. В крайна сметка обаче разликата в класите бе решаваща. В пореден мач ключова фигура бе Иван Мишев, който поведе своя тим към втората победа, която изведе отбора на All or Nothing на върха в класирането. По-добра голова разлика за „черните“ ги оставя временно на върха в класирането, за сметка на останалите няколко участници, които също са с по две победи. Краен резултат – 9:6. 


Резултати, класирания и още интересна информация може да откриете тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: футбол , минифутбол , "Бизнес лига" (Ботевград)

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete