Петък, 26 Април 2024, 02:44

Резултати след срещите от втория кръг на АФЛ Ботевград

5 Март 2017, 21:09
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2079 3


Днес се изиграха срещите от втория кръг на АФЛ Ботевград. Срещите отново бяха с много заряд и любителите на футбола наблюдаваха няколко интригуващи срещи.

В първата среща отбора на Сенсата записа важна победа срещу Изток с резултат - 2:4. Мачът беше равностоен през голяма част, като нито един от двата отбора не успя да вземе преднина в резултата. В самият край на мача Сенсата все пак взе трите точки. Статистика от срещата може да намерите тук.

Втората среща беше между отборите на Мургаш Врачеш и Бате Борисов. Мургаш започнаха очаквано много силно мача и бързо натрупа комфортна преднина от три гола. Отбора на Бате Борисов се стегна и само за минута успя да върне две попадения и така се върна в мача. При резултата 3:2 завърши и първата част. През втората част футболистите на Мургаш успяха чак в края да вкара така желания четвърти гол и да затвърдят победата си. Краен резултат 4:2. Статистика от срещата може да намерите тук.

Трета среща беше между отборите на Сименс и Преслав. Очаквано Преслав разгромиха отбора на Сименс с 21:4. Статистика от срещата може да намерите тук.

Предпоследния двубой беше между отбоите на Микроак и Бичкиите. Футболистите на Микроак в поредна среща показа много силна игра и спечели без проблеми. Краен резултат 9:2. Статистика от срещата може да намерите тук.

Последния двубой беше между отборите на Светкавица и Олимпик Ботевград. Отбора на Олимпик е в подем и записа нова важна победа. Краен резултат 10:3. Статистика от срещата може да намерите тук.

Статистика, голмайстори и програма може да намери тук


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2016

Подобни новини

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete