Четвъртък, 28 Март 2024, 10:53

"Рилец" Говедарци няма да участва в Трета лига

20 Юли 2020, 12:16
(0) (1)
Самоков - Спорт
Прочетена: 1637 7


Мечтата на "Рилец" Говедарци за участие в Трета Югозападна лига няма да се сбъдне. Първоначално бе обявено, че отборът ще участва, дори и бе определена дата за проби на нови футболисти. В последствие обаче финансовият благодетел на клубът Христо Крушарски се е отказал да финансира участието в по-горната група.

В тази връзка ръководството на "Рилец" излезе със следното обръщение:

"За наше огромно съжаление кастингът на 26 юли няма да може да се осъществи! Поради административни проблеми, както и чисто финансови, поради невъзможността на спонсора, отборът няма да може да бъде регистриран и да влезе във В група /Трета лига/.
Дължим огромно извинение на всички, които вече се регистрираха и проявиха огромен интерес към събитието! Благодарим Ви и от сърце желаем да намерите най-добрият отбор за Вас, който да Ви донесе много успехи в бъдеще!
Извинение и на Стойко Сакалиев и Георги Сърмов, които приеха всичко от сърце и имаха огромното желание да помогнат на отбора!
За съжаление не всичко зависи от нас! Но ние ще продължим да даваме всичко от себе си и може би един ден ще сбъднем мечтата си!"

Източник: balkanec.bg

Коментари (7)

  • Отговори (4) (0)
    1. добавен от: ! 20 Юли, 13:59

    С оглед на това, че набиха 2ма съдии и не прекратиха мачовете, че 3 отбора не пожелаха да се явят срещу тях заради постоянните такива проблеми, че дават измислени дузпи за тях постоянно. От 9 мача, с 1-2 истински, заслужават точно тази съдба - да се надяват до последно и после обратно в калта. Понякога има справедливост!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 20 Юли, 14:58

    greshish

  • Отговори (0) (1)
    3. добавен от: Анонимен 20 Юли, 15:19

    Без да знам кои коментира знам че си от Трудовец смешници вие без тоя съдия от Ботевград мач няма да вземете в тая поляна

    • (0) (0)
      1. добавен от: ! 20 Юли, 15:31

      Комплекси и злоба ли избиват? :) Я виж терена дали е поляна, погледни и головата разлика, че Трудовец няма допуснат гол като домакин. При вас стърчат железа и бетон, а терена ви изобщо не трябва да има лиценз с този размер за футбол 8. Мнението за вас е всеобщо, от всички отбори. Не случайно не искат да идват при вас.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 20 Юли, 18:08

    За такъв стадион като в Говедарци само може да мечтаете. Изливайте си злобата нямаме проблем с Вас и без това всяка година ни гледате пред вас в класирането.

  • 5.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Барабата 23 Юли, 15:46

    Нашата цел е освен бетон и железа да добавим към тях и малко човешки ръце и крака, а защо не и някоя откъсната глава - ей така да си знаете.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (34)
70% Complete