Четвъртък, 25 Април 2024, 14:52

Роналдо: Няма да се радвам, ако вкарам на Юнайтед

22 Декември 2012, 09:50
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 1316 0


Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо обеща да не ликува, ако успее да се разпише срещу Манчестър Юнайтед.

Вчера жребият в Шампионската Лига определи на осминафиналите Реал да играе срещу бившия тим на португалеца. Роналдо стана звезда именно на "Олд Трафорд", където изкара шест сезона, преди да премине в Реал Мадрид през 2009 година.

"Няма да празнувам гола си, ако успея да вкарам срещу Манчестър Юнайтед", заяви Роналдо пред вестник Ас.

"Сър Алекс Фъргюсън е страхотна личност. Много човечен. Научи ме на много неща. Както съм казвал преди, той е като баща във футбола. Много ми липсва".

Реал ще е домакин в първия мач на 13 февруари, а реваншът е на 5 март. Според бившия играч на "Червените дяволи" Лу Макари, феновете на "Олд Трафорд" ще посрещнат топло Роналдо.

"Не всеки бивш играч на Юнайтед заслужава и получава добро посрещане, но нямам никакви съмнения, че Роналдо ще бъде посрещнат страхотно от феновете. Ще съм шокиран, ако някой го освирква", заяви Макари пред Goal.com.

"Това, което направи за Юнайтед може и да е в миналото, но то не бе много отдавна и брилянтността му все още е прясна в паметта".

"Казват ни, че двама "Специални" ще дойдат на "Олд Трафорд", но за Юнайтед той е само един - Кристиано. Имаме високо мнение за него, защото направи страхотни неща за нас".

"Всички знаехме, че е бил фен на Реал Мадрид още като момче и искаше да отиде там, което е разбираемо. Но откакто напусна, не е казал една лоша дума за нашия клуб и феновете не забравят това".

"Няма да се изненадам, ако не празнува, ако вкара гол срещу нас или поне реакцията му е сдържана. Има голямо взаимно уважение между него и феновете".

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (184)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete