Четвъртък, 28 Март 2024, 12:17

С. Драговищица вече разполага с модерна зала за събирания

17 Май 2017, 12:30
(3) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 2748 0


Покрай тазгодишните празници на с. Драговищица местните жители и гости ще могат да ползват една стара, забравена, но възродена традиция - да се събират по различни поводи в залата под кметството. Залата придоби нов облик - сменена е настилката, тавана, щорите, вратите, ремонтирани са колоните, като помещението е и с нови мебели - удобни маси и столове. Ремонтираните стени са украсени от разноцветни пана. Монтирани са и нови системи за вентилация. 
Реновирането на залата се осъществи благодарение на отпуснатите средства от община Костинброд, както и на дейната работа на кмета на Драговищица Албена Виденова и заместник-председателя на Общинския съвет Анна Радовска. Тържественото откриване на помещението беше на празника на селото - 9 май.
Залата може да се ползва за различни поводи - събития от официален характер, както и за лични поводи - рожденни дни, юбилеи, кръщенета, балове и др. Към помещението има и голяма оборудвана кухня за нуждите на гостите. Капацитетът е около 100 души. На откриването всички си пожелаха радостните поводи да са повече от тъжните, което с оглед развитието на населеното място със сигурност ще е така.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (35)
70% Complete