Петък, 29 Март 2024, 00:54

С награждаване в Спортна зала Драгоман завърши минифутболна лига Е80

18 Септември 2019, 13:13
(0) (0)
Драгоман - Спорт
Прочетена: 1207 0


След четири месечни футболни битки, провеждащи се на съоръженията в Драгоман и Сливница, бе сложен края на минифутболна лига Е80. На церемония по закриването в Спортна зала Драгоман бяха наградени отличилите се отбори и футболисти. Победител в надпреварата стана отбора на „Ком” Годеч. На второ място завърши „All stars” Драгоман, а трети ФК „Драгоман”. Четвъртата позиция зае „Айсберг” Сливница.

Голмайстор на турнира стана Ангел Нацков от „All stars” с 15 гола. Наградата за най-много асистенции спечели Димитър Алексиев също от „All stars”. Той спечели с 14 асистенции пред Мариан Чавдаров Китанов с 12 от ФК „Драгоман” и Янко Димитров с 10 от „Айсберг” Сливница. Най-добър вратар на лигата стана Николай Петров от „Ком” Годеч с цели 94 спасявания.

В последния мач, който се изигра преди награждаването „All stars” Драгоман победи с 8:3 „Ком” Годеч. По два гола за отбора от Драгоман вкараха Ангел Нацков и Станислав Илиев, а с по едно попадение се отчетоха Димитър Алексиев, Петьо Петров и Димитър Иванов. Осмото попадение бе автогол на отбора на „Ком”.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete