Четвъртък, 25 Април 2024, 12:18

С огромен избор и ниски цени стартира панаира на модата в Правец

11 Март 2019, 09:30
(2) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4088


За трета поредна година в празничната за гр. Правец седмица на Тодоровден, ще се проведе Националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА. За шест дни, от 11 до 16 март, изложбените щандове ще се превърнат в царство на българската мода, кожени изделия, трикотаж, бижутерия и аксесоари. Както винаги изложението представя актуални за сезона стоки и колекции родно производство, ориентирани към широкия потребител, с атрактивни цени и специални панаирни отстъпки.

Кожените изделия - дамски и мъжки чанти, портфейли, аксесоари си остават един от най-атрактивните и търсени продукти, които са винаги подходящи и за подарък. Има голям избор от варианти на марки, модели и цени. Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели.

Силно представяне имат щандовете, предлагащи мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла. Със сигурност всеки ще намери подходящия за него стил, десен и модел, при това от директния производител или дистрибутор. Не са за изпускане специалните панаирни разпродажби и намаления на трикотажни дамски блузи и туники, мъжки ризи и панталони, чорапени изделия и бельо. Не са забравени и децата - на щандовете на изложението се предлагат бебешки и детски облекла, бельо на производствени цени и разбира се, захарни изделия и лакомства.

На панаир, като на панаир - той трябва да се види и почувства. Не чакайте края на седмицата, изложението на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА ще работи за вас от понеделник до събота на централния площад в Правец с работно време от 10 до 19 часа. Посетете! Изберете българските производители!

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete