Вторник, 11 Май 2021, 12:39

С тържество бе открита учебната година в ОУ "Отец Паисий"- с. Врачеш

15 Септември 2020, 16:12
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1711 0


Всяко ново начало носи в себе си обещанието, че хубавото предстои. Нова учебна година, нови вдъхновения и още по – големи успехи!

Отново е 15 септември, отново е първият учебен ден!

Развълнувани са и учители, и деца, и родители. Децата нямат търпение да се съберат със своите приятели и да огласят затихналото училище със смях и игри. Петнадесети септември е истински празник!

Първият учебен ден в ОУ "Отец Паисий"- с. Врачеш бе отбелязан с песни, стихове, усмивки и настроение. След като прозвуча химна на България и бе посрещнато знамето на училището, учениците от пети клас поздравиха всички с литературно-музикална програма. Директорът на училището г-жа Даниела Дойчева със словото си акцентира върху уважението към труда на учениците и преподавателите, отговорността и подкрепата на родителите.

С вълнение и трепет за първи път прага на училището прекрачиха и най-малките – първокласниците, посрещнати от своите учители с погача и мед, с новите учебници и книжки за всяко дете, в украсените с много любов класни стаи.

Приветствия и поздравителни адреси бяха поднесени от: г-жа Милена Дамянова- председател на Комисията по образованието към 44 Народно събрание, г-жа Росица Иванова – началник на РУО София регион, г-н Борис Борисов- зам. кмет на Община Ботевград, г-н Марин Бончовски – кмет на село Врачеш, екипът на Орак Дигитална Учителска Академия, Център за личностно развитие – Ботевград; г-жа Цветанка Славковска – представител на Обществения съвет към училището и г-жа Камелия Коцева – родител на първокласник.

Първият училищен звънец удари госпожа Иванка Иванова – зам. директор на училището.

Тържествен водосвет за здраве отслужи отец Димитър.

От ръководството на ОУ "Отец Паисий" пожелават:
"Нека посрещнем предизвикателствата на новата учебна година смело и решително!
Успешна и усмихната учебна година!"


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (3)

Има ли нужда от поставянето на допълнителни светофари в града?

Анкета » коментари (3)

Има ли нужда от поставянето на допълнителни светофари в града?

отговори
Да (218)
70% Complete
Не (99)
70% Complete