Четвъртък, 28 Март 2024, 12:00

Събиране на оферти за изпълнение на строително монтажни работи на ОУ "Любен Каравелов", с. Осиковица

22 Юли 2017, 11:10
(2) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1844 0


Община Правец оповести обява за обществена поръчка, свързана с извършване на строително монтажни работи на ОУ "Любен Каравелов", с. Осиковица с обща разгърната застроена площ на сградата: РЗП 1000 кв. м.; ЗП (500 кв. м), предмет е вторият етаж на сградата, покрива и тоалетните намиращи се в сутерена. Техният обхват е демонтажни и монтажни работи дограма, мазачески работи, гипсови шпакловки, зидария и др. подробно описани в КС и Техническата спецификация.

Общата прогнозна стойност на поръчката е 111 246, 67 лв. без ДДС. Критерий за възлагане на поръчката е най- ниска обявена цена. 

Участниците трябва да отговарят на определени изисквания:

- Изисквания за личното състояние- трябва да се удостовери липсата на обстоятелства по чл. 54, ал 1- 5 и 7 от ЗОП и за обстоятелства по чл. 54 ал. 1 т.3-5 от ЗОП по образец съгласно документацията. Всеки участник трябва да е регистриран о Закона за търговския регистър или по Закона за регистър Булстат и да покаже регистрацията си.
- Правоспособност за упражняване на професионална дейност- Участниците трябва да са вписани в Централния професионален регистър на строителя и на основание чл. 6 от Правилника за реда за вписване и водене на Централния професионален регистър на строителя. Регистрацията да отговаря на предмета на поръчката- I група, V категория строежи. 
- Икономическо и финансово състояние- Участниците следва да имат застраховка „Професионална отговорност“ о чл. 171 от ЗУТ с покритие, съответстващо на обема и характера на пръчката, отговарящ на/ или произтичащо от нормативен акт.
- Технически и професионални способности

Срокът за подаване на оферти е 07. 08. 2017г, а тяхното отваряне е на следващият ден- 08.08.2017г в сградата на Общинска администрация Правец. На отварянето могат да присъстват представители на участниците.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (35)
70% Complete