Петък, 29 Март 2024, 12:38

Събрание за бъдещето на футболистите набор 2001 г.

17 Юни 2016, 08:38
(0) (0)
Костинброд - Спорт
Прочетена: 2296 0


На 16 юни (четвъртък) се състоя среща между ръководството на детската школа на ОФК „Костинброд” и родители на деца, родени 2001 г. Срещата е продиктувана от създадени конфликти в отбора, които се отразяват на децата и тяхното представяне. На срещата се съобщи смяната на досегашния треньор Симеон Йорданов с Александър Гидионов.
Срещата беше инициирана от кмета на община Костинброд Трайко Младенов, като освен него присъстваха и Атанас Тенев – председател на Общински съвет Костинброд, Николай Борисов – председател на спортната комисия, Александър Спасов – президент на отбора и новият треньор Александър Гидионов.

Общинското ръководство заяви, че е немислимо да се правят компромиси с развитието на младите футболисти, които се вплитат в странични личностни конфликти. Кметът Трайко Младенов сподели, че Общината и Общинския съвет подкрепят развитието на отбора, като предстои подобряване на материално-техническата база, както и увеличение на бюджета за отбора. Положителното е, че родители и ръководство се обединиха около идеята отборът и младежите да се развиват и вървят напред, без да се обръща внимание на междуличностни конфликти и противоречия.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete