Сряда, 8 Април 2020, 11:27

Съдът остави в ареста Станислав Бончев, задържан за подкуп на полицейски служители и уличен в палеж на автомобил

29 Септември 2016, 16:59
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1013 0


Съдът остави в ареста Станислав Бончев, задържан за подкуп на полицейски служители и уличен в палеж на автомобил и отправяне на заплаха

Софийският апелативен съд не уважи жалбата срещу мярка за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение Станислав Бончев, срещу когото се водят три досъдебни производства, обединени в едно – за даване на подкуп на полицейски служители, палеж и отправяне на заплаха.

В днешното съдебно заседание апелативните съдии приеха доводите на държавния обвинител за това, че задържаният Бончев има вероятност да се укрие, поради данни за различни адреси, които използвал, както и да извърши друго престъпление поради високата степен на обществена опасност на извършеното от него деяние.

Припомняме, че на 12.09.2016 г., около 05.00 ч. в гр.Костинброд бил запален лек автомобил „Фолксваген Поло“, собственост на Лилия Микова, прокурор от Районната прокуратура в града. Няколко дни след палежа тя получила заплашително писмо в пощенската си кутия.

В резултат на оперативно-издирвателните действия и анализиране на доказателствата, извършени от ОДМВР-София под ръководството на Районна прокуратура-Пирдоп и Окръжна прокуратура-София, на 19.09.2016 г. в Областната дирекция на МВР-София е поканен Станислав Бончев за даване на обяснения. След първоначално споделените от него пред разпитващите факти и обстоятелства, той дал подкуп на полицаите в размер на 140 лв. Незабавно последвало докладване от страна на служителите на реда за случая.

На 20.09.2016 г. Софийската градска прокуратура повдигна обвинение за подкуп спрямо Бончев, като два по-късно по искане на СГП съдът взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо него.
Разследването по случая продължава.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (788)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (72)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (59)
70% Complete
Мир по Земята (122)
70% Complete