Петък, 29 Март 2024, 10:15

Само Йовов не тренира с Левски преди гостуването на Ботев

7 Март 2013, 00:00
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 1627 0


Опитният полузащитник Христо Йовов не се включи в днешната тренировка със съотборниците си от Левски. От лагера на "сините" обясниха, че Йовов няма здравословни проблеми, но се готви по специална програма.
Всички останали играчи на столичани се готвят на пълни обороти. В заниманието се включи и Даниел Димов, който най-вероятно ще попадне в групата за предстоящия мач от 17-ия кръг на "А" група в събота срещу Ботев в Пловдив, след като изтърпя наказание срещу Черноморец, информира БТА.

"Сините" проведоха занимание с топка, в което като полеви футболисти се включиха и тримата вратари. Тренировка на Левски днес беше изгледана от изпълнителния директор Иво Тонев, от финансовия директор Баждеков и от члена УС на клуба Николай Илиев. 
Тонев инспектира и дейностите около разчистването на сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", където все още се отстраняват бетонните парчета и се премахват насипите откъм съседните сектори "Б" и "Г".
 
Продължава и предварителната продажба на билети за мача срещу Ботев, като на касите на "Герена" са пуснати 1000 билета в свободна продължава, а останалите 1500 пропуска ще се продават в деня на мача на стадиона в Пловдив. Цената е 6 лева.


Източник: www.corner.dir.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete