Вторник, 7 Април 2020, 19:36

Съобщение от ДГ "Радост"

25 Март, 16:23
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 298 0


Детска градина "Радост" град Драгоман информира, че в условията на възникналото извънредно положение и преминаването към обучение в електронна среда, и по повод осъществяващия се автоматизиран обмен на данни между МОН и АСП по отношение на отсъствията на децата и учениците, ръководството на Министерството на образованието и науката е взло следните решения:

- В условията на дистанционно обучение и работа, няма да се изисква от институциите да потвърждават информацията, изпратена от АСП за месец февруари, за спиране на семейните помощи за деца. Данните ще бъдат потвърдени когато се премине към присъствен учебен процес. На този етап, семейни помощи за деца за месец февруари няма да бъдат спирани.

- Предвид факта, че по-голямата част от институциите нямат присъствени дни от началото на месец март, данни отстъствията за месец март няма да се подават към Модул "Отсъствия" и няма да бъдат изпращани към Агенцията за социално подпомагане. Семейни помощи за деца за месец март също няма да бъдат спирани.

Според тези указания отсъствията на всички деца за месец февруари и март ще бъдат служебно признати и медицински бележки няма да се изискват.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (784)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (72)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (59)
70% Complete
Мир по Земята (122)
70% Complete