Четвъртък, 25 Април 2024, 18:27

Сашо Везенков: Доволен съм от убедителната победа

4 Февруари 2012, 18:05
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2735 0


Спортният директор на шампиона Лукойл Академик Сашо Везенков бе доволен от изразителната победа на отбора си над Рилски спортист и защитата на тима. Той все още не може да даде оценка на новия треньор Марин Докузовски, но загатна, че тимът му почти си е осигурил първото място в редовния сезон. Ето какво каза той пред БНТ:

„След загубата от Левски момчетата знаят, че предишните години сме се излагали доста в Самоков. Тук сме губили два пъти и сме сменяли двама треньори. Доволен съм от защитата, а в нападение има какво още да се желае. И десетимата баскетболисти в ротацията на отбора имат определено място и задачи. Вече не е възможно петима да изиграят целия мач, в момента баскетболът има друг ритъм, натоварването е съвсем различно.

Не мога да дам оценка на треньора от втория мач. Радвам се, че победата е изразителна и тя, заедно с евентуална победа срещу Ямбол на практика ни гарантират първото място в редовния сезон. Не искам да обидя някого с това изказване, но след мача с Ямбол ни остава само този срещу Левски, в който може да имаме затруднения. Пак казвам, не подценявам никого, просто останалите отбори са малко по-слаби в момента.”

Източник: http://bgbasket.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (187)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete