Събота, 18 Януари 2020, 03:21

Състезание по приложно колоездене в Челопеч

16 Май 2016, 00:01
(0) (0)
Средногорие - Новини
Прочетена: 697 0


Тези дни в Челопеч се проведе първи кръг от Републиканския шампионат по приложно колоездене за деца 10-15 години. Домакинството на състезанието се осъществи под патронажа на кмета на общината Алекси Кесяков. В състезанието взеха участие отбори от Берковица, Медковец, Монтана, Пирдоп, Силистра и Челопеч. Приветствие към присъстващите отправи кметът Алекси Кесяков, който пожела успех на състезателите и даде старт на надпреварата.

Малките танцьори от основното училище откриха състезанието, а детска вокална група «Средногорски звън» изпълни химна на Челопеч.
Надпреварата се проведе в няколко етапа и дисциплини, като домакините от Челопеч бяха представен от три отбора, а два отбора имаше Пирдоп. Децата показаха теоретични знания и практически умения при управление на велосипед. В отборното класиране на първо място стана отборът на Берковица, следван от тези на Монтана и Силистра. В идивидуалното класиране при момчетата Кристиян Пеев от Пирдоп и Цветан Алексиев от Челопеч заеха съответно петото и шестото място. При момичетата Гергана Кривиралчева от Челопеч стана четвърта, а Мария Николова от Пирдоп зае шестото място.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (0)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (0)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (106)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (9)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (10)
70% Complete
Мир по Земята (18)
70% Complete