Четвъртък, 25 Април 2024, 08:16

Състезание по приложно колоездене в Челопеч

16 Май 2016, 00:01
(0) (0)
Средногорие - Новини
Прочетена: 1515 0


Тези дни в Челопеч се проведе първи кръг от Републиканския шампионат по приложно колоездене за деца 10-15 години. Домакинството на състезанието се осъществи под патронажа на кмета на общината Алекси Кесяков. В състезанието взеха участие отбори от Берковица, Медковец, Монтана, Пирдоп, Силистра и Челопеч. Приветствие към присъстващите отправи кметът Алекси Кесяков, който пожела успех на състезателите и даде старт на надпреварата.

Малките танцьори от основното училище откриха състезанието, а детска вокална група «Средногорски звън» изпълни химна на Челопеч.
Надпреварата се проведе в няколко етапа и дисциплини, като домакините от Челопеч бяха представен от три отбора, а два отбора имаше Пирдоп. Децата показаха теоретични знания и практически умения при управление на велосипед. В отборното класиране на първо място стана отборът на Берковица, следван от тези на Монтана и Силистра. В идивидуалното класиране при момчетата Кристиян Пеев от Пирдоп и Цветан Алексиев от Челопеч заеха съответно петото и шестото място. При момичетата Гергана Кривиралчева от Челопеч стана четвърта, а Мария Николова от Пирдоп зае шестото място.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete