Четвъртък, 25 Април 2024, 15:44

Състезания в Правец по проект „Мтел атлетика за младежи”

23 Април 2015, 15:33
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1336 0


Мтел и Българска федерация Лека атлетика (БФЛА) обявиха новата си съвместна програма „Мтел атлетика за младежи". Инициативата е насочена към провеждане на демонстративни тренировки и състезания по лека атлетика сред деца и младежи на възраст от 9 до 13 години. 
Новият проект беше представен на пресконференция  от Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации" в Мтел и президентът на федерацията по Лека атлетика Добромир Карамаринов. 
Кампанията „Мтел атлетика за младежи" ще стартира в края на април с верига от турнири по трибой за момичета и момчета между 11 и 13 години. Тя ще включва различни състезания част от които ще се проведат в гр. Правец през пролетта и есента.
С проекта „Мтел атлетика за младежи" телекомът се надява, че ще провокира повече деца да спортуват и да продължат да се занимават професионално с лека атлетика. „Основната ни идея е да помогнем на децата да се забавляват, да се научат да живеят по-здравословно и да изградят навици да живеят мобилно - т.е. чрез движение", каза Илияна Захариева. 
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (185)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete