Сряда, 24 Април 2024, 10:13

Сателитите ASTRA на компания SES предлагат 100% покритие на територията на България

1 Декември 2016, 01:01
(2) (2)
България - Новини
Прочетена: 19083 11


Ако разполагате със сателитна чиния или желаете да инсталирате такава в дома си или на вилата, днес повече от всякога, инвестицията си заслужава, защото имате лесен достъп, не само до платено съдържание от местните ТВ доставчици, но и достъп до стотици безплатни канали.

Без месечни такси и договори морето от некодирани телевизионни канали е достъпно по всяко време от сателитите на компанията SES ASTRA. Най-голям избор има, ако насочите антените към 19,2о  градуса източна орбитална позиция. На нея са паркирани няколко сателита, които излъчват 24 часа в денонощието стотици некодирани ТВ канали, от които 56 с висока резолюция (HD), 4 в ултра висока резолюция (UHD или 4K).  Ако направите това, ще получите директно до дома си над 150 политематични програми като Das Erste HD, групата от канали на Pro Sieben, ORF, Sat 1. RTL, ZDF и много други на различни европейски езици. Достъпни са също някой от най-популярните в Европа спортни, музикални, детски-образователни и новинарски канали като Eurosport 1 Germany, BBC World News, KIKA, Fashion 4K, Euronews, Al Jazeera, Bloomberg, CNBC Europe, както и канали от групата Sky.

Излъчваните канали са на над 12 езика сред, които популярните английски, немски, френски, италиански, испански, португалски и руски. Налични са също ТВ програми на арабски и турски език, както и някой по-редки езици като датски и галийски и полски. Шест канала са изцяло посветени на документалистика и пътуване. С други думи, ако имате интерес към чужди езици и култури, няма по добър безплатен пътеводител и свободен достъп до толкова богато съдържание от сателитния прием от 19.2о източна орбитална позиция.
Налични са 24 програми за възрастни, като 5 от тях са във висока резолюция (HD). А за почитателите на радиото, от същия сателитен клъстер се излъчват и над 160 цифрови радио програми отново на най-популярните световни езици: английски, немски, френски, португалски, руски, турски и арабски.

Как да гледаме безплатна телевизия от сателит:

Приемането на безплатни канали не изисква абонамент или месечна такса. Всички безплатни ТВ канали, достъпни през сателитите ASTRA, могат да бъдат гледани с помощта на стандартен сателитен комплект, насочен към орбитална позиция 19.2 Е.
Стъпка 1
Необходимо ви е сателитно оборудване за прием на сигнал: декодер за сателитна телевизия, сателитна чиния и конвертор за приемане ТВ канали от ASTRA (орбитална позиция 19.2 Е).
Стъпка 2
Сателитното оборудване трябва да бъде инсталирано в дома ви, препоръчително от професионалист.
Стъпка 3
Потърсете каналите на ASTRA на декодера.
Стъпка 4
Забавлявайте се и си доставете удоволствие с всички безплатни канали и с най-добро качество директно във вашия дом.


Източник: balkanec.bg

Коментари (11)

  • Отговори (0) (5)
    1. добавен от: жаба скачак 27 Декември, 15:27

    Ба, я си гледам ТВ Мухата Скравена и шоуто на гольовите цигани.А на здраве.

  • Отговори (5) (8)
    2. добавен от: Анонимен 29 Декември, 11:06

    И какво ще видите на този спътник-дръжки!Всеки абонат на "Булсат ком",може да си купи една антенка,подобна на тази на компанията ,да я монтира и насочи на 16 градуса към спътника Евросат и заедно с един преходник струващ 10 лева,на който могат да се закачат 4 сателитни антени ,а и приемника на "Булсат" позволява това,да закачи и антена на 13 градуса.Какво гледате? Заедно с програмите на "Булсатком" над 40 музикални програми на сърби,босненци и харвати-Гранд,Пинк,Хаят,Коперникус,Дуга,а от 13 градуса-всички руски информационни телевизии.приятно гледане и няма да оглупявате около Хекимианчо и Цървуланка Цолова и Никето обратното.

  • Отговори (5) (4)
    3. добавен от: Красимира Кръстева 10 Ноември, 12:37

    http://www.advokatyordanova.com/ Повече от 5 години ме следят със сателит по цялата земя и малтретират със звукова вълна, за да ме осакатят и заключат в лудница или на село. МВР ги крие и ме плашат с лудница.

    • (5) (4)
      1. добавен от: Petar 20 Октомври, 15:18

      Мен също! Успях на 2 пъти да ги хвана с устройство но не ми вярват!

    • (3) (1)
      2. добавен от: В.Томов 18 Ноември, 01:27

      0885545397 моля обадете ми се!!!!

  • 4.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (2) (0)
    5. добавен от: Красимира Кръстева 10 Ноември, 12:38

    Смилена Татарска от Пиреос повече от 5 години ме следи по цялата земя и тероризира денонощно. Спеше, с който й падне, а от 5 години ме следи да ме унижават, че аз съм „курва“. Държат ме изолирана и тероризират денонощно. С лицето Мирена Йорданова са ми издействали сателитно следене, за да ме убият без да се разбере. МВР им помага. Заплашват ме 24/7 с лудница. С мен се гаврят безобразно и всички си мълчат. Засега успешно ме изкарват луда, а през това време ме гаврят. Целта им е да ме изтормозят и заключат в лудница или село, за да не се разбере как са ме малтретирали 5 години. Прикачила съм професионален профил, за да добиете бегла представа за мен до този момент.

  • 6.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 25 Август, 22:08

    Има ли ауди тв и на кой спътник е

  • Отговори (3) (1)
    8. добавен от: Георги 5 Юни, 10:02

    Аз имам приемник и сателитна чиния от а1 Как мога да се свържа към този спътник за да гледам и аз

  • Отговори (1) (0)
    9. добавен от: А 30 Октомври, 22:28

    От а1 мерси . Повече никога няма да ида на тях.Предпочитам дори Теленор отколкото тия.Скоро време ще си извадя една карта на някои оператор и от тия не искам и да знам

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete