Вторник, 22 Май 2018, 18:43

Сателитите ASTRA на компания SES предлагат 100% покритие на територията на България

1 Декември 2016, 01:01
(1) (0)
България - Новини
Прочетена: 1880 2

Ако разполагате със сателитна чиния или желаете да инсталирате такава в дома си или на вилата, днес повече от всякога, инвестицията си заслужава, защото имате лесен достъп, не само до платено съдържание от местните ТВ доставчици, но и достъп до стотици безплатни канали.

Без месечни такси и договори морето от некодирани телевизионни канали е достъпно по всяко време от сателитите на компанията SES ASTRA. Най-голям избор има, ако насочите антените към 19,2о  градуса източна орбитална позиция. На нея са паркирани няколко сателита, които излъчват 24 часа в денонощието стотици некодирани ТВ канали, от които 56 с висока резолюция (HD), 4 в ултра висока резолюция (UHD или 4K).  Ако направите това, ще получите директно до дома си над 150 политематични програми като Das Erste HD, групата от канали на Pro Sieben, ORF, Sat 1. RTL, ZDF и много други на различни европейски езици. Достъпни са също някой от най-популярните в Европа спортни, музикални, детски-образователни и новинарски канали като Eurosport 1 Germany, BBC World News, KIKA, Fashion 4K, Euronews, Al Jazeera, Bloomberg, CNBC Europe, както и канали от групата Sky.

Излъчваните канали са на над 12 езика сред, които популярните английски, немски, френски, италиански, испански, португалски и руски. Налични са също ТВ програми на арабски и турски език, както и някой по-редки езици като датски и галийски и полски. Шест канала са изцяло посветени на документалистика и пътуване. С други думи, ако имате интерес към чужди езици и култури, няма по добър безплатен пътеводител и свободен достъп до толкова богато съдържание от сателитния прием от 19.2о източна орбитална позиция.
Налични са 24 програми за възрастни, като 5 от тях са във висока резолюция (HD). А за почитателите на радиото, от същия сателитен клъстер се излъчват и над 160 цифрови радио програми отново на най-популярните световни езици: английски, немски, френски, португалски, руски, турски и арабски.

Как да гледаме безплатна телевизия от сателит:

Приемането на безплатни канали не изисква абонамент или месечна такса. Всички безплатни ТВ канали, достъпни през сателитите ASTRA, могат да бъдат гледани с помощта на стандартен сателитен комплект, насочен към орбитална позиция 19.2 Е.
Стъпка 1
Необходимо ви е сателитно оборудване за прием на сигнал: декодер за сателитна телевизия, сателитна чиния и конвертор за приемане ТВ канали от ASTRA (орбитална позиция 19.2 Е).
Стъпка 2
Сателитното оборудване трябва да бъде инсталирано в дома ви, препоръчително от професионалист.
Стъпка 3
Потърсете каналите на ASTRA на декодера.
Стъпка 4
Забавлявайте се и си доставете удоволствие с всички безплатни канали и с най-добро качество директно във вашия дом.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: жаба скачак 27 Декември, 15:27

    Ба, я си гледам ТВ Мухата Скравена и шоуто на гольовите цигани.А на здраве.

  • Отговори (2) (1)
    2. добавен от: Анонимен 29 Декември, 11:06

    И какво ще видите на този спътник-дръжки!Всеки абонат на "Булсат ком",може да си купи една антенка,подобна на тази на компанията ,да я монтира и насочи на 16 градуса към спътника Евросат и заедно с един преходник струващ 10 лева,на който могат да се закачат 4 сателитни антени ,а и приемника на "Булсат" позволява това,да закачи и антена на 13 градуса.Какво гледате? Заедно с програмите на "Булсатком" над 40 музикални програми на сърби,босненци и харвати-Гранд,Пинк,Хаят,Коперникус,Дуга,а от 13 градуса-всички руски информационни телевизии.приятно гледане и няма да оглупявате около Хекимианчо и Цървуланка Цолова и Никето обратното.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (87)
70% Complete
Не подкрепям идеята (85)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (161)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (152)
70% Complete
Нямам мнение (11)
70% Complete