Сряда, 19 Декември 2018, 07:27

Съвместни инициативи в ОУ "Васил Левски" и НПГ по КТС - град Правец в Деня на розовата фланелка

1 Март, 10:42
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 667 0

В "Деня за борба с тормоза в училище" и в „Деня на розовата фланелка” - символа на агресията, символа на несъгласието в училище, изразяване на позиция и неприемане на тормоза в училище и тази година учениците от Национална професионална гимназия по компютърни технологии и системи – град Правец си казаха „Тормозът спира тук“ в изготвен от тях плакат.

С презентацията „Кибертормозът”, подготвена от ученици на НПГ по КТС и подходящото им представяне, те предизвикаха интереса на учениците в ОУ ”Васил Левски”. Интересните въпроси и компетентните отговори направиха темата още по-полезна.
Идеята да покажем, че не искаме да бъдем тормозени, как да се предпазим и какви са последствията от кибертормоза продължи с дебатиране от страна и на двете училища.

Гимназистите изразиха своята благодарност за поканата да бъдат част от инициативите на ОУ ”В. Левски”. Обещаха, че ще продължат отдавна започнатата традиция , част от мероприятията на Национална професионална гимназия по компютърни технологии и системи – град Правец да бъдат съвместни.

Училищното ръководство на НПГ по КТС подкрепя и поздравява всички участници, които избраха ДОБРОТО и казаха НЕ на тормоза!

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (0)

Колко ще похарчите за коледни подаръци?

Анкета » коментари (0)

Колко ще похарчите за коледни подаръци?

отговори
Между 30 и 60лв (5)
70% Complete
Между 50 и 100лв (8)
70% Complete
Между 200-500лв (6)
70% Complete
Над 500лв (7)
70% Complete
Тази година няма да купувам коледни подаръци. (4)
70% Complete