Вторник, 19 Юни 2018, 21:17

Съвместни инициативи в ОУ "Васил Левски" и НПГ по КТС - град Правец в Деня на розовата фланелка

1 Март, 10:42
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 556 0

В "Деня за борба с тормоза в училище" и в „Деня на розовата фланелка” - символа на агресията, символа на несъгласието в училище, изразяване на позиция и неприемане на тормоза в училище и тази година учениците от Национална професионална гимназия по компютърни технологии и системи – град Правец си казаха „Тормозът спира тук“ в изготвен от тях плакат.

С презентацията „Кибертормозът”, подготвена от ученици на НПГ по КТС и подходящото им представяне, те предизвикаха интереса на учениците в ОУ ”Васил Левски”. Интересните въпроси и компетентните отговори направиха темата още по-полезна.
Идеята да покажем, че не искаме да бъдем тормозени, как да се предпазим и какви са последствията от кибертормоза продължи с дебатиране от страна и на двете училища.

Гимназистите изразиха своята благодарност за поканата да бъдат част от инициативите на ОУ ”В. Левски”. Обещаха, че ще продължат отдавна започнатата традиция , част от мероприятията на Национална професионална гимназия по компютърни технологии и системи – град Правец да бъдат съвместни.

Училищното ръководство на НПГ по КТС подкрепя и поздравява всички участници, които избраха ДОБРОТО и казаха НЕ на тормоза!

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (15)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (15)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (109)
70% Complete
Не подкрепям идеята (98)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (176)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (174)
70% Complete
Нямам мнение (15)
70% Complete