Четвъртък, 28 Март 2024, 13:28

Сдружение за развитие на Сливница и Драгоман дари продукти от първа необходимост на нуждаещи се хора

27 Декември 2020, 14:32
(0) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 1627 1


В навечерието на Коледните и новогодишни празници, членове на сдружение обхващащо Сливница и Драгоман зарадваха нуждаещи се хора в двете общини.

От сдружението набавиха и раздадоха на нуждаещите се над 450 комплекта, съдържащи най-необходимите продукти от първа нужда - захар, ориз, боб, картофи, моркови, ябълки, лук, леща. Бяха осигурени и 250 комплекта маски и ръкавици като част от антивирусните мерки. 

„Никой не трябва да забогатява, без да обогатява другите“, казва хуманистът Андрю Карнеги. В световната цивилизация има много хиляди примери за благодетелност, но у нас те като че ли са все още в зародиш. А дарителството само по себе си е нов шанс и живот. Затова сме признателни на нашите дарители, голяма част от които пожелаха да останат анонимни, че подкрепят хуманните ни идеи днес и в бъдеще. Поднасям своето извинение до всички онези, които се чувстват нуждаещи се, но не успяха да стигнат до подаръка си и се надяваме, че това далеч няма да е последната кампания и в следващите пъти ще достигнем до още по-голям диапазон от хора. И едно последно „Благодаря!“ не само на членовете на сдуржението, но и на всички доброволци, които се запознаха и приветстваха идеята, отделиха от ценното си време по време на тези светли празници, за да направят добро” – споделя Любомир Методиев – член на сдружението.



Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 27 Декември, 18:28

    На кои дайте на близките си покажете хората на които сте помогнали, аз познавам инвалиди и самотни хора дето никои неин обръща внимание,покажете хората на които сте помогнали

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (35)
70% Complete