Петък, 19 Април 2024, 16:41

Сериозен проблем с безводие в Алдомировци

5 Юли 2020, 12:03
(0) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 1806 2


Село Алдомировци, община Сливница страда от безводие. За това информира сайтът News.bg. През изминалата седмица жителите на махала "Трохало" са били шест поредни дни без вода.

По думи на жителите проблемът е от години и постоянно се задълбочава. Водният режим в махалата е през ден, но в действителност в дните в които трябва да има вода, тя идва за по няколко часа и пак спира.

Според местната власт причината за проблема с безводието е липсата на вода в резервоарите.

Хората са писали множество жалби към Министерството на околната среда и водите, към областния управител, към ВиК София-област, към местното ВиК, включително са говорили и с председател на общинския съвет на община Сливница и решение на проблема все още няма.



Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Варадинова 6 Юли, 02:06

    Да, проблемът е от години, нооо... В Алдомировци навсякъде по улиците има течове. Тръбите са спукани. Питейната вода се губи в земята. Ако се обади човек на ВИК, те отговарят че това не е питейна вода. А, какво е? Сигурно минерална вода тече по улиците. Шефа на ВИК е до живот назначен. Хем не върши работа, хем стои на този пост за украса. Да не говорим, че в Алдомировци септичните ями се източват на улиците . И както са спукани тръбите на канализацията се получава коктейл Молотов.Кмета просто е кмет. Само заема мястото. Гледа да е добър с всички и заради това е безполезен. Общинският съвет не е ясно защо съществува. За лични облаги. Повечето са в конфликт на интереси под прикритие. А, кмета на община Сливница по добре да го подмина. Той не заслужава даже и коментар!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete