Петък, 19 Април 2024, 16:43

Сесия на Общинския съвет в четвъртък, комисиите са във вторник

4 Декември 2017, 13:59
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 953 0


Тридесет и шестото редовно заседание на Общински съвет - Костинброд ще се проведе на 7 декември (четвъртък) от 16.00 ч. в малкия салон на НЧ "Иван Вазов". Постоянните комисии пък ще заседават във вторник, 5 декември от 16.00 ч.
Проектът за дневен ред е следният:

1. Промяна размера на бюджета за 2017 година. 
2. Актуализация на годишната програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост.
3. Даване на съгласие за безвъзмездно придобиване от Община Костинброд на недвижим имот.
4. Даване на съгласие за безвъзмездно придобиване от Община Костинброд на недвижим имот.
5. Даване на съгласие за безвъзмездно придобиване на недвижим имот от Община Костинброд.
6. Вземане на решение за признаване правото на собственост и предоставяне на имоти придобити по реда на чл.19 от ЗСПЗЗ, включени в общинския поземлен фонд.
7. Вземане на решение за признаване правото на собственост и предоставяне на имоти придобити по реда на чл.19 от ЗСПЗЗ, включени в общинския поземлен фонд.
8. 1.План сметка за дейностите по събиране, извозване и обезвреждане в депа и други съоръжения на битови отпадъци и за поддържане на чистота на териториите за обществено ползване през 2018 година. 2. Размер на такса битови отпадъци за жилищни и нежилищни имоти на граждани и предприятия през 2018 година.
9. Вземане на решение за освобождаване от заплащане на такса битови отпадъци за 2018 година на юридически лица ползващи сграден фонд, предоставен от община Костинброд.
10. Актуализиране и промени в Правилника за финансовото подпомагане на изследвания и процедури, свързани с лечение на безплодие на семейства и лица, живеещи на семейни начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Костинброд, приет с Решение № 454 от 24.04.2017 г. на ОбС- Костинброд.
11. Премане на поименен списък на педагогически специалисти в институциите в системата на предучилищното и училищното образование на територията на община Костинброд, имащи право на възстановяване на транспортните разходи за учебната 2017/2018 година.
12. Изменение на подробния устройствен план / плана за регулация /на улица, която е изградена на място със съществуваща о.т.30а до о.т.30 кв.36 по плана на Костинброд с цел съвпадането на регулационния план с одобрената кадастрална карта на града.
13. Допускане за изработване на проекти за ПУП-ПЗ /подробен устройствен план – план за застрояване / за жилищно застрояване в поземлен имот 38978.405.102 местност „Дупките“, землище на Костинброд.
14. Приемане на годишната програма за развитие на читалищната дейност в община Костинброд на основание чл.21, ал.1 от ЗМСМА и чл.26, ал.2 и ал.3 от Закона за народните читалища.
15. Избор на представител на община Костинброд за участие в Областната комисия за изработване на Национална здравна карта.
16. Приемане на измененията на Наредбата за определяне на диапазона на основните заплати на работещите по трудови и приравнени на тях правоотношения в общинските бюджетни структури и дофинансиране на допълнително приета численост в Общинска администрация, независимо от източниците на финансиране и Приложение 1 към нея.
17. Питания и изказвания на граждани.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete