Четвъртък, 28 Март 2024, 14:37

Шест бързи производства са образувани срещу нарушители на пътя.

6 Април 2020, 13:14
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 757 0


РУ- Пирдоп: Около 15.15 часа на 3 април, на бул. „Цар Освободител", автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Рено Меган Сценик", управляван от жител на Златица. Срещу водача е образувано бързо производство, след като от извършена справка се установило, че управлява без СУМПС в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние.

Около 2.10 часа на 4 април, на ул. „Славци", полицейски екип спрял и проверил лек автомобил „Фолксваген Голф", управляван от жител на Пирдоп. Водачът бил тестван за употреба на алкохол и задържан за срок до 24 часа, след като дрегерът отчел, че е седнал зад волана с 2.01 промила. Срещу него е образувано бързо производство.

Около 8.20 часа на 4 април, на кръстовище в града, автопатрул извършил проверка на лек автомобил „Джип Чероки", управляван от местен жител. След като забелязали, че предната регистрационна табела е с нестандартни цифри и букви униформените извършили справка и установили, че автомобилът е с обявена за издирване регистрационна табела. Започнато е бързо производство по случая.

РУ- Самоков: Около 22.30 часа на 3 април автопатрул предприел проверка на лек автомобил „Рено Меган", управляван от жител на града. Водачът е задържан за срок до 24 часа, след като при проверката с дрегер, в пробата му били отчетени 2.49 промила алкохол. Срещу нарушителя е започнато бързо производство.

РУ- Костинброд: Около 22 часа на 3 април, на ул. „Ломско шосе", автопатрул предприел проверка на лек автомобил „Дачия Логан", управляван от пирдопчанин. Водачът бил тестван с дрегер и задържан за срок до 24 часа, след като уредът отчел 2.37 промила алкохол в издишания от него въздух. Срещу нарушителя е започнато бързо производство.

Около 12.05 часа на 4 април, в с. Петърч, униформените спрели за проверка лек автомобил „Тойота Корола", управляван от жител на селото. Водачът бил тестван за употреба на алкохол, при което дрегерът отчел 1.72 промила. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа и срещу него е образувано бързо производство.

Източник: ОДМВР- София

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (35)
70% Complete