Вторник, 7 Юли 2020, 13:24

Шест досъдебни производства за кражба на електроенергия

17 Януари 2019, 10:15
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1325 0


Шесто досъдебно производство за незаконно присъединяване към електроразпределителната мрежа е образувано в рамките на последната седмица

Продължават активните действия на ОДМВР- София и ЧЕЗ Разпределение за предотвратяване на нерегламентираните действия по мрежата.

В хода на продължаващите съвместни действия на полицейските служители и представителите на електроразпределителното дружество, през вчерашния ден, на територията на Сливница, е констатиран и документиран пореден случай на нерегламентирано присъединяване към електроразпределителната мрежа, осъществено в частен адрес. След извършен оглед на местопроизшествието е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 234В от НК. Действията по разследването продължават под наблюдението на районната прокуратура в Сливница.

В рамките на последните седем дни, в резултат на извършените проверки, са образувани общо шест досъдебни производства за кражба на електроенергия: две на територията на РУ- Ботевград, две на територията на РУ- Елин Пелин и по едно на територията на РУ- Костенец и РУ- Сливница.
Районните управления към ОДМВР- София и дружеството продължават съвместните си действия за предотвратяване на нерегламентираните действия по мрежата, с цел гарантиране сигурността на електрозахранването за гражданите в региона.


Източник: ОДМВР- София

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

отговори
Да, смятам да почивам както всяка друга година (89)
70% Complete
Ще почивам само ако успея да намеря пари в тази криза (45)
70% Complete
Почивката ми ще е на вилата на село (52)
70% Complete
Ще почивам, но сигурно ще заменя морето с планина (26)
70% Complete