Петък, 19 Април 2024, 06:59

Шест гола в мача между Чавдар Етрополе и Надежда Доброславци

13 Октомври 2019, 13:58
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 2292 22


Доста резултатен и бърз мач изиграха отборите на Чавдар Етрополе и ФК "Надежда" с.Доброславци от 11-ти кръг на първенството в Югозападната Трета лига, който се игра вчера /12 октомври/ от 16.00ч. на централния стадион на сп.комплекс "Чавдар" при отлични условия и прекрасно слънчево време.
Още от първите минути и двата тима се хвърлиха в мача с голям хъс за надмощие, което изразиха в общо отбелязаните шест гола, въпреки многото грешки, които допуснаха и пред вратите си. Гостите от софийското село имаха възможност в 12-ата мин. да поведат в резултата, когато при едно разбъркване в полето на етрополци, техен играч остана сам срещу Груев, но стреля неточно и топката се удари в напречната греда и не влезе в мрежата. През по-голяма част от срещата можеше да се види голяма бързина в отиграванията и стремеж да се търси голово положение, което бе приятно за гледане, но като цяло и двата отбора допускаха сериозни неточности и доста грешни подавания, което лиши хубавите атаки от попадение. При една такава ситуация в 21-ата мин. се стигна до отсъждане на дузпа в полза на Чавдар за спъване на Николай Ботев, но капитанът Николай Иванов я изпълни доста слабо и вратарят на Доброславци успя да разгадае посоката и да избие отправената топка. Последва контраатака и в 24-ата мин. при изпънение на ъглов удар падна и първия гол в полза на гостите, а голмайстор стана Мартин Истатков. От тук започна и серията от голови попадения, като в 30-ата мин. точен за Чавдар бе Николай Ботев за 1:1, а пет минути по-късно се разписа и направилия добър мач Михаил Михайлов. Краят на първото полувреме дойде при 2:1 за домакините.
След почивката темпото на игра се запази, но като цяло отбора на Доброславци изглеждаше доста изнервен, което до някъде се дължи и на непрекъснатите забележки и подвиквания към футболистите от явно близки до тима присъстващи на стадион "Чавдар", които не спряха да наставляват играчите от трибуните и да изразяват нервно своето мнение, а това видимо се отрази на играта. Все пак в 55-ата мин. се стигна до равенство /2:2/ и мача започна отначало.
Етрополската формация не падна духом от новото равенство и продължи да бъде по-спокойния тим на терена и в 60-ата мин. постигнаха преднина с още един гол на Михайлов, което внесе и комфорт в играта им, но не ги спря да правят грешки за съжалание, като за тяхно спокойствие такива правеше и противника, а с приближаване на края в срещата неточностите бяха доста чести. Три минути преди изтичане на редовните 90 минути, головият актив на Чавдар се увели на 4:2 с попадение на Цаковски и това се заппази до последния съдийски сигнал. След тази победа Чавдар се измъкна от зоната на застрашените от изпадане и към момента се намира на 11-то място с актив от 10 т.

Състав на ФК "Доброславци: Димитър Симеонов, Кирил Беров, Идрис Давид Бах, Венцислав Гурков, Геогри Бориславов, Валентин Петров, Радой Божилов, Мартин Истатков, Калоян Бонев, Георги Младенов, Пол Отофе и резерви: Майкъл Матев, Васил Василев, Едуарт Петков, Станислав Желязков, Стилян Василев, Стефан Христов.
Ст.треньор : Методи Атанасов

Състав на ПФК "Чавдар" Етрополе : Борис Груев, Сотир Илиев, Васил Бънов, Александър Събев, Калоян Радков, Ивайло Стоянов, Михаил Михайлов, Николай Ботев, Николай Иванов, Цветелин Цаковски, Мартин Милков и резерви: Борислав Иванов, Виктор Пенчев, Владимир Тачев, Георги Атанасов, Станислав Благоев, Ивайло Величков, Момчил Димов.
Ст.треньор: Красимир Стоев.

Източник: balkanec.bg

Коментари (22)

  • Отговори (1) (1)
    1. добавен от: Анонимен 13 Октомври, 19:46

    Tova e pulna porn*grafiq’

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: Анонимен 13 Октомври, 20:38

    До другия мач.....

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 13 Октомври, 21:46

    БРАВО

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 13 Октомври, 21:48

    КЪДЕЕ Д ГАНЧЕВ

  • Отговори (1) (2)
    5. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 06:00

    Да изпадат

  • Отговори (1) (0)
    6. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 15:03

    1и5 номера не пишете глупости само да си сърбите езиците

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 15:09

    Като губят.недоволствате. Като бият пак недоволствате.

  • Отговори (1) (0)
    8. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 15:25

    Bravo momcheta, prodaljavaite da biete

  • Отговори (2) (1)
    9. добавен от: Анонимен 15 Октомври, 17:21

    Не се казва етрополска формация а "извън етрополска формация"!!
    Местните футболисти търкат резервната скамейка за да могат професионалните футболисти да играят и да си пълнят гушите.
    През седмицата тренират само местните, а в събота играят другите. Що за политика на Хаджиев и незаменимият К. Стоев! До кога? Докато не им се потърси сметка за изхарчените пари на етрополските данъкоплатци!!! Вън от футболния клуб на тези некадърници!!!! Време е!!!!!!!!

  • Отговори (0) (1)
    10. добавен от: Анонимен 15 Октомври, 17:46

    Да изпадат тези боклуци

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete