Събота, 20 Април 2024, 03:56

Шест медала за бойците на СК "Сунг- ри Ботевград" от международния турнир по олимпийско таекуон - до "Херея оупън"

4 Декември 2018, 15:51
(3) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1184 1


Докато Влади Далаклиев надвиваше съперниците си на Световното първенство за военни в Рио Де Жанейро, Бразилия, младите ботевградски таекуондисти, с треньор Пламен Трънски, водеха битки в софийската зала "Христо Ботев", където се провеждаше двудневният международен турнир "Херея оупън", събрал над 1 000 състезатели от 15 държави.
След изтощителни два дни в препълнената зала, активът на ботевградчани е 1 златен, четири сребърни и един бронзов медали.

Отлично състезание направи Митко Стойнов, кадети до 53 кг., спечелил златото в категорията си, надигравайки и тримата си противника по изключително убедителен начин.

Със сребърно отличие се окичи най - младият състезател на клуба, 6 годишния Краси Гетов, който се състезаваше в категория до 21 кг. деца.

"Сребърна" е и Никол Маринова, младежи до 49 кг., която преодоля противници от Гърция и Сърбия, но на финала отстъпи на опитна състезателка на дупнишкия "Гладиатор".

Много тежки 3 срещи проведе и Ники Драганов, деца до 29 кг., който отстъпи на финала на състезател от "Барин" София.

Изненадващо, Кристиян Златев не успя да спечели златото в категория + 78 кг. младежи, отстъпвайки на финала с една точка разлика от македонски състезател. Преди това той се наложи над двама гръцки състезатели, но като цяло Кристиян не направи най - доброто си състезание.

Бронзово отличие завоюва Стефан Николов, деца до 29 кг.

Въпреки, че не спечелиха медали, Жоро Йорданов, Борис Комитски, Деян Стоянов и Ники Начев също се представиха на ниво, давайки всичко от себе си в битките.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete