Вторник, 15 Октомври 2019, 00:26

Ще бъде реализиран проект "Закупуване на оборудване и обзавеждане за Домашен социален патронаж в град Костинброд"

8 Юли, 23:32
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 694 0


През месец септември 2019 година ще завърши и проект „Закупуване на оборудване и обзавеждане за Домашен социален патронаж в град Костинброд, Община Костинброд“ . Договорът по проекта беше подписан на 2 юли 2019 година от заместник-кмета инж. Габриела Георгиева.

Дейностите по проекта са свързани с доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане за нуждите на Домашен социален патронаж в община Костинброд. Общ бюджет на проекта е 29 517,00 лв. с ДДС. Териториалния обхват на проект: „Закупуване на оборудване и обзавеждане за Домашен социален патронаж в град Костинброд“ включва жителите на община Костинброд.

В Домашен социален патронаж в гр. Костинброд се обслужват 170 потребители, като 72 - потребители за проекта "Топъл обяд", 28 - потребители за деца от Дневен център за работа с деца на улицата-Костинброд, 70 - потребители - патронирани лица от гр. Костинброд, с. Безден, с. Градец, с. Драговищица, с. Дреново, с. Дръмша, с. Опицвет, с. Петърч и с. Чибаовци. На ползвателите на услугите, предоставяни от Домашен социален патронаж се предлага:

Приготвяне и доставяне на топла храна – предлага се топъл обяд, който се състои от супа, основно ястие, хляб и десерт, като доставянето на храната се осъществява по домовете, пет дни в седмицата до стаята в която живее обслужваното лице.

Проектът включва закупуването на пекарна електрическа с горно и долно нагряване на три нива, газов котлон 4 горелки, фризер обем 500 литра, микровълнова фурна, електронна везна, гардероб - двукрилен метален гардероб, офис оборудване, шкаф-маса хладилна , фурна за пица, кухненски чопър за рязане на зеленчуци и съдове за приготвяне на продуктите.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (25)

Кой кандидат ще подкрепите за кмет на община Ботевград

Анкета » коментари (25)

Кой кандидат ще подкрепите за кмет на община Ботевград

отговори
Иван Гавалюгов - ПП МИР (445)
70% Complete
Сашко Везенков - ПП ГЕРБ (102)
70% Complete
Веселка Златева - БСП за България (59)
70% Complete
Васил Гергов - ПП Нова алтернатива (17)
70% Complete
Цветан Миньовски - КП Алтернативата на гражданите (27)
70% Complete
Георги Георгиев - МК ДИБО (97)
70% Complete
Иванка Томова - ПП "Атака" (14)
70% Complete