Четвъртък, 28 Март 2024, 16:46

СК "Ракитин" (Трудовец) прегази ФК "Мътивир" (Ихтиман) с 4:0

13 Октомври 2018, 17:43
(4) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2999 10


Мъжкият футболен отбор на СК "Ракитин" (Трудовец) спечели дербито на 6 кръг в "А" Областна Група - Изток срещу втория в класирането до този момент тим на ФК "Мътивир" (Ихтиман). В двубой игран на стадион "Ракитин" в Трудовец, трудовчани разбиха противника си с категоричното 4:0 и успяха да затвърдят амбициите си за класиране сред най-добрите тази година. В допълнение е нужно да отбележим, че днешната среща започна с 40 минути закъснение, тъй като гостите от Ихтиман не се появиха навреме. Това значи, че мач можеше и да няма, но все пак домакините решиха да не развалят така очертаващия се футболен празник и двата отбора премериха сили помежду си.

Футболистите на "Ракитин" започнаха по-настървено и доминираха на терена през първите минути. До гол можеше да се стигне рано рано, но домакините пропуснаха на няколко пъти от чисти позиции. Все пак логичното се случи и в 25-ата минута трудовчани поведоха в резултата с попадение на Цветелин Николов, който бе изведен от Краси Алипиев. Малко преди края на полувремето Любомир Алипиев удвои аванса на "Ракитин", след като опъна мрежата на ихтиманци с мощен шут от нивото на дузпата. Още с началото на втората част, трудовчани обезвериха съперника, след като направиха резултата класически - 3:0, а голът падна от фаул. С комфортна преднина, футболистите на "Ракитин" започнаха да играят освободено и продължиха да създават опасности пред противниковата врата. Тимът на "Мътивир" имаше само една опасна възможност, която бе предотвратена от стража на домакинтие - Ивелин Цветков. Завърналият се от контузия Краси Алипиев изигра пореден силен мач, след като успя да асистира за нов гол за своя отбор и така трудовчани спечелиха убедително с 4:0.

Следващият кръг отборът на СК "Ракитин" (Трудовец) гостува на СК "Рилец" (Говедарци). Двубоят е на 20 октомври (събота) от 16:00ч. в Говедарци.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: СК "Ракитин" Трудовец

Коментари (10)

  • Отговори (1) (1)
    1. добавен от: Анонимен 13 Октомври, 21:16

    Samo taka

  • Отговори (1) (2)
    2. добавен от: Анонимен 13 Октомври, 21:37

    Браво

  • Отговори (1) (2)
    3. добавен от: Анонимен 13 Октомври, 21:49

    Стратега си изигра мача, защото и главният съдия ходи да се допитва с него, а той спокоен, но имаше от публиката когато отбора водеше в резултата и се подиграваше с вторият в класирането изказваха думи на завист, но не го могат. БРАВО на ЕЛЕНКО знаеш, на кого можеш да разчиташ. КАМЕН беше до него сигурен съм ,че Шише, че започва с него. ЖЕЛАЯ УСПЕХ на Стратега и отбора. РАДВАЙТЕ ни.ПОДКРЕПЯВАМЕ ВИ.УСПЕХ.Еленко,децата на Шише ще играят ли във ли във вторник с Балкан напиши. Тези мачове са празник за децата и Нас родители и приятели. УСПЕХ.

    • (0) (0)
      1. добавен от: Браво 14 Октомври, 22:03

      Много "МЪДРО" и свързано сигурно Каменчо го е писал

  • Отговори (1) (1)
    4. добавен от: Анонимен 13 Октомври, 22:04

    Треньора на Ракитин намери точният състав, когато футболистите играеха те се забавляваха, но и смените бяха точни и на време Усеща ритъма и играчите. Разбра се, че, ще се борят за участие така е казал Еленко на треньора. Познавам го до болка ще вкара всичко в ход за да успее. Желая на всички УСПЕХ.

  • Отговори (3) (0)
    5. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 13:37

    Радвайте се че имаме отбор не злобейте и стига с тази завист. Пожелайте успех на играчите и ръководството

  • 6.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 7.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

    • 1.

      Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 8.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete