Събота, 20 Април 2024, 07:03

СК "Ракитин" (Трудовец) започна пролетният полусезон с победа

1 Април 2018, 22:52
(3) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2457 4


Мъжкият футболен отбор на СК "Ракитин" (Трудовец) постигна успех в първата си среща от пролетния дял на А ОФГ София - Изток. Победата дойде след гостуване на ФК "Мирково", където трудовчани се наложиха с 4:2 над своя съперник.

Футболистите на "Ракитин" наложиха своето темпо още от самото начало на мача и показаха по-добра игра в първите минути. Още в 10-ата минута доброто представяне на трудовчани бе материализирано с попадение, дело на на Радослав Зарев, който бе привлечен след зимната пауза. Малко преди края на първото полувреме, гостите успяха да удвоят аванса си, след като Веско Руменов майсторски прехвърли вратаря на "Мирково" за 2:0.

През второто полувреме мачът се отвори, а головете заваляха като дъжд. Домакините от ФК "Мирково" успяха да върнат интригата в срещата, след като стигнаха до гол броени минути след подновяването на играта. Това обаче никак не повлия на представянето на трудовчани, които хладнокръвно продължиха да действат по план и не допуснаха напрежение в редиците си. Нов гол на Радослав Зарев можеше тотално да обезвери съперника рано рано, но страничният съдия отмени попадението и играта продължи при гол аванс за гостите. Все пак логичното се случи и тимът на "Ракитин" стигна до трето попадение в срещата. Опитният Красимир Алипиев напредна от центъра, майсторски излъга няколко противникови играчи и хладнокръвно сам завърши атаката, опъвайки мрежата зад вратаря на домакините за 3:1. Малко по-късно надеждите на ФК "Мирково" за нещо в мача бяха изпепелени, след като Марин Данчев записа името си сред голмайсторите. Голът дойде след извеждащо подаване от страна на Любомир Алипиев. Все пак домакините получиха шанс да направят загубата си една идея по-лека, след като главният съдия показа бялата точка в тяхна полза. Мирковци не сбъркаха и вкараха дузпата, с което бе заформен и крайният резултат - 2:4.

В петък отборът на СК "Ракитин" приема "Бенковски" (Костенец) в отложен мач от 10 кръг на първенството, двубоят е на 06 април (петък) с начален час 15:00ч.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: СК "Ракитин" Трудовец

Коментари (4)

  • Отговори (4) (1)
    1. добавен от: Анонимен 1 Април, 23:53

    Няма ли пак да почнете да ревете срещу отбора? Браво момчета, действайте напред и виждате победите идват!

  • Отговори (3) (1)
    2. добавен от: Анонимен 2 Април, 09:00

    Затваряте им устата с действия, Браво!

  • Отговори (0) (3)
    3. добавен от: Анонимен 2 Април, 23:24

    С Е Л Я Н И. Я

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 5 Април, 22:38

    Браво Ракитин

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete