Четвъртък, 25 Април 2024, 21:56

Скандал! ГЕРБ и Емил Димитров стоят зад движение "Орлов мост"? (видео)

5 Април 2013, 20:22
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 5515 27


Видео доказва, че Стоичков и бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров финансират част от протестиращите срещу монополите.

Подготовка за манипулации на вота през май показват кадри от скрита камера, които Нова телевизия излъчи. Видеоматериалът е заснет в хотела на бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров в Етрополе. Там представители на протестиращите се обучават в това как да си осигурят повече гласове на изборите.

Нашата задача е да си видим целевите групи и всеки да се раздели по неговата целева група и да ходи да си намери нужните хора”, казва ръководещият семинара, който се провел на 2 април. Участник, пожелал да скрие самоличността си, пък разказа, че „под егидата на Стоичков, Емил Димитров организира въпросните хора и те поддържат ГЕРБ”, въпреки че се представят за опозиция под името „Орлов мост”.

Водещият на семинара обявява, че всички заедно трябва да осигурят около 30 000 застъпници. „Вярно, че времето е кратко, че е на зор, но ако извадим 30 хиляди застъпници, гласовете ще дойдат - повярвайте ми! Няма човек, който да не може да закара 10 човека да гласуват - дали ще ги черпи, дали ще ги пои, дали други работи”, нарежда водещият.

30 000 застъпници е почти двойно повече от позволените от закона. След промените в Изборния кодекс, всяка партия може да има по един застъпник в секция. Така, с разрешените резерви, общият брой за страната е около 16 000. „Всеки от нас ще има ресурс, с който да черпи гласоподавателите, ще разполага и с достатъчно гориво да обикаля района, за да може да подсигури повече гласове”, поясни участникът, пожелал анонимност.

Самият Емил Димитров камерата улови в почивката на обучението в компанията на хората от семинара. Другото познато лице е неформалният лидер на феновете на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето. На провело се по-късно събиране за “наздраве” се появява още едно лице - лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. В деня на обучението по изборни манипулации Емил Димитров все още е член на ГЕРБ. Ден по-късно той е отлъчен от партията, защото като депутат, е действал в конфликт на интереси.


Източник: видео NovaTv

Коментари (27)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: :O 5 Април, 20:40

    Нямам думи...

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 5 Април, 21:14

    "Всеки от нас ще има ресурс, с който да черпи гласоподавателите, ще разполага и с достатъчно гориво да обикаля района, за да може да подсигури повече гласове” - е, откъде са тези резурси, бе, хора! ПИСНА МИ ДА МЕ ПРАВЯТ НА МАЙМУНА!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 5 Април, 21:17

    Е не ми се мисли за общинарите ни , сега като се разрови около всичко свързано с лицето ЕД и ще лъснат далаверите на кмета и близките му подчинени . Определено е време за ОСТАВКА от тяхна страна !

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 5 Април, 21:22

    Емо твойте хора те прецакаха.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 5 Април, 22:02

    http://ivo.bg/2013/03/20/бай-чърчил-прави-избори/

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 5 Април, 22:28

    Настъпва време за тотална смяна на режима...ГЕРБ вън от България :!:

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 6 Април, 06:37

    Емо ако си беше играл сам, само твойте работници щяха да си те вкарат в парламента, защо се доверяваш на анонимници.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 6 Април, 06:59

    Bokluci!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: непоправимите 6 Април, 07:39

    този по всички медии говореше как няма да се кандидатира и как няма да участва вече в политиката, защото е разочарован от методите и хората, сега се чудят как да излезнат от ситуацията и поради това отказват за сега правото си на отговор, много ще е интересно как ще се опитат да заблудят хората, че присъствието е случайно, и че нямат нищо общо с тази схема или че нищо нередно не виждат в такова събиране. Каракачанов много бързо се разграничи но кой ще му повярва? Това е една малка част от истината за управлението на страната ни в тези 24 г.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 6 Април, 08:17

    на Емо тютюна за кратко време му показаха, че участва в двойна езда и че не му се "отдава", преди известно време му загатнаха с басейна на морето, имотите и прехвърлянето на фирмите му, явно той не разбра какво му подсказват

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete