Четвъртък, 28 Март 2024, 14:31

Скандал между Папазов и Везенков в Самоков

26 Май 2014, 20:07
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 3703 12


Докато треньорът на Левски Константин Папазов даваше интервю за медиите след втория мач срещу Лукойл Академик, треньорът на „студентите” Сашо Везенков даваше интервю за телевизията. Папазов чу думите му и при завръщането на Везенков при паното за интервюта при останалите медии, двамата започнаха да се карат.

Везенков избута Тити Папазов, който вървеше след него и отиде пред останалите журналисти. В този момент феновете на Левски започнаха да псуват Везенков и той реши да се върне към съблекалнята. На връщане към съблекалнята двамата продължиха със словесните престрелки, но всичко приключи бързо, след като бяха удържани от хората около тях.

Информация за срещата:

Левски победи Лукойл Академик със 76-75 като гост в Самоков и така изравни финалната серия на 1-1 победи.
Двата тима предложиха много сериозна битка от началото до края, а в решителния момент късметът бе за "сините". Лайънъл Чалмърс донесе успеха на тима с кош 3.9 секунди преди края, а след това шампионите не можаха да отбележат. Мач №3 от серията е в четвъртък (29 май) в София.

Мачът започна равностойно, като Лукойл имаше минимален аванс в началото. В един момент Левски обаче направи серия от 11-0 и дръпна с 8 точки, като до края на частта остана напред, но с намалена преднина. И през втората четвърт играта бе кош за кош, като "сините" водеха малко повече. Лукойл обаче направи серия от 10-0 и така излезе напред, а на почивката разликата бе 5 точки.

След паузата Левски изравни набързо, след което никой не успя да се откъсне. Така логично третата част приключи само с точка разлика и всичко остана да се решава в последните десет минути.

Те започнаха с тройка на Лайънъл Чалмърс, но след това нападението на Левски спря да работи, а пък Божо Аврамов се разигра за шампионите. С негови добри асистенции и три точки Лукойл направи серия от 13-2 и така дръпна със 7 точки при 03.45 до края. Две минути по-късно Христо Захариев отбеляза и намали на две точки разликата, след което и двата тима сбъркаха. След втория пропуск на Лукойл "сините" направиха бърза атака и срещу Захариев бе отсъдено неспортсменско нарушение. Той успя само във втория си опит от наказателната линия, а в атаката за гостите Захариев стреля и от тройката, но пропусна. Джумейн Джоунс обаче взе борбата, а 3.9 секунди преди края Лайънъл Чалмърс вкара кош и даде точка преднина за "сините". В последната атака за шампионите Антъни Уийдън не можа да отбележи и така победата отиде за левскарите. Те имаха и късмет, тъй като имаха възможност да направят нарушение без то да доведе до два наказателни удара, но в случая Чалмърс пропусна момента и за негово щастие топката не влезе в коша.

Лайънъл Чалмърс бе най-резултатен за победителите с 25 точки. Майк Уилкинсън се включи с 16 и 5 асистенции, а Джумейн Джоунс направи дабъл дабъл от 14 точки и 15 борби.

За Лукойл Академик с 16 точки завърши Аландо Тъкър, а с 15 е Антъни Уийдън.

Източник: http://bgbasket.com

Коментари (12)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 26 Май, 20:40

    Везенков полудя, тити заминавай в лудницата бе мъжки!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 26 Май, 20:50

    Ne znam dvata otbora s tezi amerikanci s kakvo doprinasqt za sporta u nas??? Naprotiv ubivat go.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 26 Май, 20:59

    Е доказа че не е у ред

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 26 Май, 22:10

    Сашо ако се стигне до 5 ти мач елате да го играете в Ботевград

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 26 Май, 22:42

    Подкрепям коментар 4 :x :x :x Браво на Везенков,само той ще сложи това недоразумение Папазов на мястото му!Успех на Лукойл в серията

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 26 Май, 22:57

    Боже ... мисля че трябва да правят тестове за забранени вещества на треньорите преди всяка спортна среща между отбори, защото вижда се наистина явно че Тити Папазов не е добре ... Разбирам, помня го от минали години, дори съм се здрависвал с него и съм си говорил с него, но този човек сега изглежда много по НЕСТАБИЛЕН от преди ...

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 26 Май, 23:28

    Tezi dvata otbora, moje da igraqt w Alabama, no ne i tuk.Tova ne e sport, tova e pornografiq....

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 27 Май, 07:37

    какви глупости се пишат, Тити е артист, всеки един от двамата си гони целта - отборът му да спечели :lol:

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 27 Май, 11:07

    Тити, Курво!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 27 Май, 11:33

    Тити си е откачалник.Не напразно Сашо му би шута от Луково преди години.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (35)
70% Complete