Петък, 19 Април 2024, 17:41

Сладкарските изделия на марка "Kozaro" бяха представени на "Grand chocolate festival"

20 Март 2018, 12:39
(10) (3)
Ботевград - Новини
Прочетена: 8066


Прекрасните торти и сладкарски изделия на марка „Kozaro” грабнаха вниманието на всички любители на шоколада по време на “Grand chocolate festival”, който се проведе за 4-та поредна година в Интер Експо Център, София. Изложението е смятано за най-голямото шоколадово събитие в България. Участници могат да бъдат, както всички виртуози в производството на шоколад, така и всички сладкари, желаещи да представят своите сладкарски изделия- торти, сладки и други.

Собственик на марка „Kozaro” е Константин Лазаров от Ботевград. Наскоро той създаде собствен бранд „Kozaro”, като до преди това сладкарницата в града носеше името “Gusto”. Освен това през изминалата година отвори врати и втори обект под марка “Kozaro”, намиращ се в центъра на град Божурище. За Константин това изложение е било предизвикателство, тъй като за пръв път показва своите домашно приготвени сладкарски изделия. „Взехме решение да участваме в подобно изложение, за да видим къде сме на пазара. Любопитно ни бе да разберем дали продуктите ни се харесват и как всъщност се приемат от хората”, сподели за balkanec.bg Константин Лазаров.

За да задоволи най-претенциозните и изтънчени вкусове, марка “Kozaro” представи богат асортимент от домашно приготвените торти, някои от които са:„Морковена торта”, торта „Йогурт”, безглутенова торта „Фереро Роше”, която се приготвя с висококачествен белгийски черен шоколад, торта „Фитнес”, напълно здравословна, без животински продукти, подходяща за активно спортуващи, „Френска селска торта”, торта „Лейди”, два вида бисквитена торта- едната е класическата домашна бисквитена торта, а другата се приготвя с чиа и кокос и шоколадови изкушения като кокоски, трюфели, бисквити "Брауни" и "Тирамису", и други дребни лакомства. Освен сладкарски изделия „Kozaro” предлага на клиентите си собствена марка боза с нерафинирана тръстикова захар от остров Мавриций, прясно изпечено кафе, разработено специално за “Kozaro” и трапезна вода с много ниска минерализация, постигната чрез обратна осмоза, подходяща за консумация от бременни жени, бебета и кърмачета, без преваряване.

Константин Лазаров с радост сподели, че продуктите са се харесали на аудиторията. „Отзивите бяха доста добри, хората харесаха продуктите ни. Успяхме да впечатлим присъстващите с майсторски приготвени сладкарски изделия, както и да си спечелим нови клиенти от цялата страна. Самото събитие жъне голям успех и аз се радвам, че бяхме част от него”, каза в заключение Лазаров.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete