Вторник, 24 Януари 2017, 11:02
По-различните новини само за вас!

Собственици на iPhone 5S откриха забавен бъг в Touch ID

This text will be replaced

+ | - 25.11.2013г. 21:28 | Новини
Прочетена: 3698 | 3 |

Оцени:

Нов бъг в iPhone 5S бе докладван едновременно от няколко потребители на този модел смартфон на Apple. Този път той е свързан със сензора за пръстови отпечатъци на устройството. Потребителите установили, че в някои случаи смартфонът отказва да се отключи при опит за прочитане на отпечатъка, ако пръстът на собственика бъде поставен под ъгъл от 180 градуса. Нещо повече - при тази манипулация iPhone се рестартира самоволно, а вместо начален екран собственикът вижда само логото на Apple и черен фон. След около 10 секунди системата отново се връща към екрана за отключване.
Можем да предположим, че Apple ще отстрани проблема в най-скоро време чрез актуализация на софтуера на телефона. Във всеки случай, докладваният бъг може да се разглежда по-скоро като куриозен, отколкото като сериозен, тъй като трудно бихме могли да си представим сценарий, при който собственикът на устройството редовно ще отключва своя телефон, поставяйки пръста си по този начин.

Източник: kaldata.com
Стани фен във Facebook  
« Назад

Коментари (3)

  • 1

Добави коментар
виж всички » Анкета

  • Одобрявате ли предоставянето на купите на мъжкия баскетболен отбор на Балкан за съхранение във фонда на Исторически музей Ботевград?
    Коментирай (5)

виж всички » Справочник

Новините по дни

Изпрати новина до Balkanec.bg

Заглавие: *
Текст на новина: *
Обратна връзка: