Неделя, 6 Декември 2020, 02:41

СОНИК СТАРТ подновява социалната и психологическа помощ в битката с COVID-19

16 Ноември, 19:29
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 568 1


Социалната организация СОНИК СТАРТ подновява консултациите, свързани с психологическата подкрепа на граждани, заради усложняващата се ситуация с разпространението на коронавируса в България. За последните седем месеца, по време на първата кампания, тя е помогнала на общо 9446 души, сред които и много деца.

СОНИК СТАРТ отново ще провежда консултациите дистанционно, по телефон и имейл на всеки, който има затруднения – физически, психосоциални, емоционални. Или пък просто иска да сподели страховете си, свързани със своето здраве и безопасност.

Ръководителите на всеки център ще осъществяват всекидневна връзка с Оперативните щабове към съответната Община, за по-бърза реакция при кризи и за оказване на съдействие от компетентността на местната власт.

В момента СОНИК СТАРТ провежда още една кампания, която стартира по случай 12-годишния си рожден ден. Организацията предоставя безплатни юридически консултации по семейно-правни въпроси, които включват и консултиране на деца. Те се провеждат в нейните центрове в страната – Балчик, Драгоман, Карлово, Левски, Първомай и Червен бряг. Кампанията ще продължи до края на месец март 2021г.

СОНИК СТАРТ съществува в страната от 12 години и предлага огромен набор от услуги.

Всеки гражданин, който би желал да се възползва от безплатните услуги, може да се свърже с центровете на СОНИК СТАРТ по телефон или мейл.

Център за обществена подкрепа - Драгоман:
ул. “Христо Ботев” № 19
тел.: +359 717 28 262
моб.: +359 882 426 982
e-mail: dragoman1@sonikstart.eu

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Иванела Петрова 16 Ноември, 22:14

    Това са пълни глупости. В ЦНСТ няма квалифициран персонал. Ръководителката на услугата не идва изобщо на работа, психологът няма никакви качества и отговорности, социалните работници изобщо не работят качествено. Нямат никакви документи реални, пълен хаос е там. Децата бият служителите и си правят каквото искат. Нямат контрол, няма хигиена, няма възпитание, не се пише нищо, никой не работи с децата... общо взето само се рекламират, а работа на нула....Съжалявам ги тези хора, колко са смешни да публикуват невярна информация. Надявам се органите да обърнат необходимите мерки и да предприемат необходимите действия!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (9)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (663)
70% Complete
Не съм съгласен (396)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (358)
70% Complete