Събота, 20 Април 2024, 18:09

Спектакълът "Няма такова шоу!"- кулминационен завършек на празничния 29 ноември

29 Ноември 2017, 20:07
(6) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4327 35


Кулминацията на днешните чествания по повод празника на Ботевград се състоя в 18:30ч., където ботевградчани имаха възможността да наблюдават предпремиерата на най-новия спектакъл на Нешка Робева„НЯМАТАКОВА ШОУ!”, с участието на „Нешанъл арт” и КХГ „Левски”. Официален гост на събитието бе Владислав Иванов, аташе на Посолството на Руската федерация.

Преди старта на „НЯМА ТАКОВА ШОУ”, водещите на събитието предоставиха думата за поздравително слово на кмета на община Ботевград Иван Гавалюгов: „Изминаха 140 години от онзи паметен ден, в който нашият роден края отхвърли оковите на чуждоземните управници. Ботевградчани не спират да бранят своята свобода и да вървят по пътя на благоденствието. Всеки път хората на този град успяват да намерят онези вътрешни съпротивителни сили, с които да отхвърлят и преодолеят всички лоши обстоятелства и фактори. С общи усилия и непоклатима вяра в християнските ценности ботевградчани показват че дори и да е жилаво злото всеки път накрая побеждава доброто. Аз съм горд и щастлив, че съм роден, израснал и живея в Ботевград. Вярвам, че най хубавите дни за ботевградската общественост предстоят. Гордейте се със своя български произход и с ботевградския си корен. Бъдете здрави!”, завърши градоначалникът.

Водещата Миглена Василева изчете поздравителни адреси от Президента на Република България Румен Радев, от министър председателя Бойко Борисов и от председателят на ОбС Ботевград Любомир Лилов.

На сцената се появиха група танцьори, след тях момичета с различни уреди, танцьори, музиканти певци…. „Има такъв град, но „Няма такова шоу”. Изненадата за всички бе появата на най-добтата ни състезателка по художествена гимнастика Невяна Владинова.


Източник: balkanec.bg

Коментари (35)

  • Отговори (13) (2)
    1. добавен от: Анонимен 29 Ноември, 21:36

    Прекрасен спектакъл, всеки който не е присъствал може само да съжалявам!

  • Отговори (2) (5)
    2. добавен от: Анонимен 29 Ноември, 22:05

    ле ле,предният ми дойде в повече

  • Отговори (3) (15)
    3. добавен от: Анонимен 29 Ноември, 22:14

    исках да гледам нещо зареждащо ,а то балет !

  • Отговори (16) (5)
    4. добавен от: Анонимен 29 Ноември, 22:24

    Браво на кмета!Кратката му реч е най-хубавото слово в последните години!Наистина Ботевград е над всичко!Радостен и щастлив съм от факта че нито един път не изрече султанското име!Браво!

    • (8) (1)
      1. добавен от: Анонимен 29 Ноември, 22:49

      Ехххх Казаков

  • Отговори (13) (14)
    5. добавен от: Анонимен 29 Ноември, 22:26

    НЯМА ТЕ ТАКОВА ШОУ !
    За първи път гледам постановка да няма кондиция танц и музика .
    Впрочем музиката ако може да се нарече такава бе подбрана
    от начинаещ или пък е платено (нещо от рода на конкурса МИС )
    Едно единствено изпълнение имаше връзка на стъпките с такта на музиката .
    Старанието на децата бе превъзходно ,НО !
    АКО !
    Изключим страха които се усещаше когато погледите им се спираха върху нещото РОБева .
    Тогава горките деца въпреки старанието си опънатите им ръце от страни се виждаха като криле на ранена птица в свободно падане .
    Няма такава шоу !!!
    Ѝ !
    Ако бях влезал с билет щях задължително да искам компенсация за загубеното време .
    ДЪЛБОК ПОКЛОН И РЕСПЕКТ !
    Към децата които дадоха всичко от себе си за доброто представяне и изпълнение .
    НО !
    Всичко останало пълен фалш.

    • (3) (3)
      1. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 09:44

      Типично в стил на един художник,дето критикува всичко и всички.Само не вижда жалките си творби

    • (0) (1)
      2. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 09:45

      Ако бях влезал!!!!

    • (4) (2)
      3. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 10:32

      Шоуто беше страхотно! Вие можете ли да направите по-добро, хайде, давайте!

    • (3) (2)
      4. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 16:10

      Да не дава Господ, по-тъп коментар не бях чел :shock: :D

  • Отговори (22) (5)
    6. добавен от: Анонимен 29 Ноември, 22:39

    Г-н Гавалюгов,благодарим Ви за прекрасния спектакъл с който зарадвахте ботевградчани. За първи път Ботевград има интилигентен кмет.

    • (9) (4)
      1. добавен от: Анонимен 29 Ноември, 23:12

      ИнтЕлигентен!

    • (0) (0)
      2. добавен от: Анонимен 1 Декември, 15:00

      Айдук.

  • Отговори (8) (11)
    7. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 09:26

    НЯМАТАКОВА ШОУ! Е вярно е, че шоу нямаше ама изобщо. Гледахме балет, гимнастика, няколко песни , тичане нагоре надолу по сцената и един единствен танц. Всичко останало беше някакъв бълвоч и жалка смесица от стари изпълнения. Жалко за малкото танцьори останали в трупата. За ниското ниво(ама то май нямаше и такова) и за изгубеното време. Смятам, че с това - "Нешка няма грешка" трябва да се спре защото това беше една ОГРОМНА ГРЕШКА. Жалко.

    • 1.

      Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (7) (4)
    8. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 09:36

    Едно голямо браво!!!

    • (2) (0)
      1. добавен от: Нешка Робева 3 Декември, 19:07

      Здравейте приятели Ботевградчани.
      Нямам време и навик да се ровя из интернет, но днес децата дойдоха в залата и доста разтревожено споделиха с мен как се е коментирал спектакълът, който изнесохме на 29,11, 2017 в Ботевград.
      Преди всичко искам да благодаря на хората от кметството, които ни поканиха да участваме, след това на радушната прекрасна публика, която ни аплодираше и след това да поясня, защо нарекохме този спектакъл "Няма такова шоу".
      Няма такова шоу и нямаме претенции да го наричаме така. Който не е схванал закачката, си е за негова сметка и не бива да се сърди на нас.
      Сега бих искала да кажа няколко думи на "критика" г-н Анонимен или по-скоро да предам разговорът ми с децата, който протече в горе долу така. Г-н Анонимен, преди да започна, обаче, искам да Ви благодаря за комплимента, с който ме наградихте, като ме нарекохте Нещо, което разбира се е за предпочитане пред Нищо, както Вие се самоопределяте.
      И така г-н Анонимен 5 от 29 ноември и 7 от 30 ноември, спектакълът, който гледахте е благотворителен и има за цел да събере средства и подпомогне КХГ "Левски" и малките гимнастички, които през зимата тренират в ледената зала и не хленчат... Да съберем средства и подпомогнем екипирането на отборите и спрем изнудването на родителите. Да съберем средства и дадем възможност и на деца, чиито родители са в затруднено финансово положение, да тренират и изявят таланта си. Да съберем средства и изгоним търговците от храма... /Ако можете да схванете, какво искам да кажа.
      Може би не знаете но преди година, хора от Вашата община ни помолиха и ние се съгласихме да участваме благотворително, за да подпомогнем лечението на дете. В годините, откакто съществува омразното Ви шоу, ние сме подпомагали десетки такива случаи или по-точно никога не сме отказвали да помогнем.
      Г-н Никой, аз съм Нешка Робева и никога не съм се обявявала за безгрешна, но и никога не съм се оправдавала или крила името си, когато сгреша. Когато греша приемам критиката дори и хулите, така че Вашите, не могат нито да ме впечатлят, нито да ме засегнат.
      Възпитавам децата в това да не хленчат и да не просят подаяния. Ние можем и с по-добра или по-слаба продукция, но със собствен труд, ще осигурим заплащането на парното, електричеството, заплатите, дейността и ремонтите на залата... Ще осигурим и запазването на най-успелия клуб по художествена гимнастика в света. За Ваше сведение - от 7 основни състезателки, които представляват в момента България, 4 са изградени в "Левски.
      И накрая няколко думи за липсата на култура, която демонстрирате. През целия си треньорски път, както и през времето, когато съм се занимавала със изграждането и представянето на спектаклите си, аз единствена, съм избирала или одобрявала музиката. Скоро маестро Стефан Димитров ме попита кой пише или избира музиката ни, защото винаги е на ниво. За мен това беше наистина признание.
      Мисля, че при пълното разминаване във вкусове и морал имам желание да завърша без всякакво уважение към вас, със следното. Скоро прочетох изследване на двама американски психолози върху невежеството, тяхното заключение беше, че невежеството ражда само самочувствие...
      И второто - един малък цитат от наш прекрасен поет - "...До люлката детска така близо бил гробът, от къде толкоз завист и защо тази злоба?"
      И не забравяйте, че работим и възпитаваме деца.

  • Отговори (8) (2)
    9. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 09:44

    Браво кмете, добре го каза, че винаги доброто побеждава над злото, както истината побеждава над лъжата, и това е неизбежно както смъртта, защото така е определил Бог от както свят светува и така ще бъде до вовеки.
    Доказателство за това е факта, че в общината 12 години царуваше злото, лъжата, лицемерието, завистта и злобата. Но всичко това свърши и от сега нататък дълго време жителите на общината няма да допуснем да бъдем лъгани от самозабравили се комплексирани особи :D

  • Отговори (9) (4)
    10. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 10:03

    Аз пък не видях обществения ред да води някого насила да гледа. На който не му е харесало е бил напълно свободен да излезе.

    • (1) (2)
      1. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 19:04

      Обществения ред ги нямаше

    • (4) (6)
      2. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 20:32

      Насила не са водили ,НО !
      Насила ни взимат от парите да задоволяват свойте нужди !
      СПРАВКА !
      Кафето до болницата искаше паркинг .
      Шефа на бакшишите искаше паркинг .
      Болните и хората от града искат зеленина дървета и пейки под дърветата за отдих ,НО !
      ГЪЗОлюбов направи паркинг да угоди на кафето и такситата като отряза вековни дървета от алчност вместо пейки за отдих .

    • (1) (1)
      3. добавен от: Анонимен 1 Декември, 15:01

      Реда го създаваха на Весо кмета шерпите.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete