Понеделник, 30 Март 2020, 19:07

Спортният празник на ОУ "Васил Левски" - Правец премина под мотото „Път към здравето”

12 Февруари, 22:57
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1269 0


В Спортен комплекс – Правец се проведе традиционният спортен празник на ОУ „Васил Левски”. Празник е посветен на паметта на патрона на училището Васил Левски – Дякона и 200 години образователно дело в град Правец.

Сред гостите на днешния празник бяха кметът на Община Правец Румен Гунински, секретарят на общината Албена Петрова, зам.-кметът Васил Симеонов, общински съветници и други официални лица.

Каузата на мероприятието е здравето на учениците. Целта е те да са съпричастни към спорта и да се занимават по-активно с физически занимания в свободното си време.

Спортното събитие премина под мотото „Път към здравето”.
Участие взеха ученици от I до IV клас. Програмата започна с танц на момичетата от VII А клас.
Първи в днешната надпревара бяха малчуганите от I клас. Те демонстрираха баланс, скорост и съобразителност в щафетна игра. Второкласниците също демонстрираха своите умения в щафетна игра. Възпитаниците на ОУ „Васил Левски” от III клас демонстрираха умения с топка - дрибъл, подаване и преодоляваха различни препятствия. Учениците от IV клас показаха екипност, съобразителност и сръчност.

Отлични умения демонстрираха баскетболистите и бъдещи звезди на отбора Академик А1. Те показаха отлична стрелба за 2 и 3 точки. Град Правец е с традиция в тениса на маса. Отлични тенисисти показаха своите способности. Футболистите също демонстрираха невероятните си умения.
За финал на спортния празник учители и родители премериха сили и умения в игра наречена „подреди бързо и правилно думите”.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (738)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (64)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (58)
70% Complete
Мир по Земята (117)
70% Complete