Четвъртък, 28 Март 2024, 15:52

Спортният празник на ОУ "Васил Левски" - Правец премина под мотото „Път към здравето”

12 Февруари 2020, 22:57
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1926 0


В Спортен комплекс – Правец се проведе традиционният спортен празник на ОУ „Васил Левски”. Празник е посветен на паметта на патрона на училището Васил Левски – Дякона и 200 години образователно дело в град Правец.

Сред гостите на днешния празник бяха кметът на Община Правец Румен Гунински, секретарят на общината Албена Петрова, зам.-кметът Васил Симеонов, общински съветници и други официални лица.

Каузата на мероприятието е здравето на учениците. Целта е те да са съпричастни към спорта и да се занимават по-активно с физически занимания в свободното си време.

Спортното събитие премина под мотото „Път към здравето”.
Участие взеха ученици от I до IV клас. Програмата започна с танц на момичетата от VII А клас.
Първи в днешната надпревара бяха малчуганите от I клас. Те демонстрираха баланс, скорост и съобразителност в щафетна игра. Второкласниците също демонстрираха своите умения в щафетна игра. Възпитаниците на ОУ „Васил Левски” от III клас демонстрираха умения с топка - дрибъл, подаване и преодоляваха различни препятствия. Учениците от IV клас показаха екипност, съобразителност и сръчност.

Отлични умения демонстрираха баскетболистите и бъдещи звезди на отбора Академик А1. Те показаха отлична стрелба за 2 и 3 точки. Град Правец е с традиция в тениса на маса. Отлични тенисисти показаха своите способности. Футболистите също демонстрираха невероятните си умения.
За финал на спортния празник учители и родители премериха сили и умения в игра наречена „подреди бързо и правилно думите”.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete