Петък, 14 Август 2020, 02:29

"Кабомед" ЕООД - изключителен дистрибутор на "Цитамини"

10 Април 2013, 15:46
Здраве
Прочетена: 9922
3

Компания «Кабомед» изключителен дистрибутор на серия от природни пептидни биорегулатори «Цитамини»" принадлежащи към групата на парафармацевтиците.
 
Производител на ЦИТАМИНИТЕ е компанията "Клиника на Института по Биорегулация и геронтология", гр. Санкт Петербург (Русия).

От създаването си през 1995г., компанията, се е занимавала с работата на промишлени технологии на производството на Цитамини, след като са били разработени от руски учени в резултат на продължителни изследвания и клинични проучвания.

Постоянното сътрудничеството на компания "Лонгви Фарм" и "Клиника на Института по Биорегулация и геронтология" е създаването на препарати, средства и различни методи за предотвратяване и забавяне на стареенето на организма на човека, да се предотврати развитието на патологичните процеси, нормализиране и подобряване на функциите на различните органи и тъкани.

Под ръководството на водещи учени и експерти от Военно-медицинска академия, а по-късно и учени от Санкт Петербургския институт на Биорегулация и геронтология е била разработена технология за производство на нови продукти – биорегулатори извлечени от органи и тъкани на телета. "Цитамини", които включват 17 вида и с успех се прилагат в различни области на медицината, включително за профилактика на заболявания, поддържане здравето и дълголетието, както и за ускоряване на рехабилитация и възстановяване на организма.

Към настоящия момент дружеството "Клиника на Института на Биорегулация и геронтология" напълно е разработена и патентована съвършенна технология на производство на ЦИТАМИНИ - серия от 17 пептидни Биорегулатора, изцяло натурални.

За да се произведат висококачествени продукти, компанията използва многостепенна система за производствен контрол, която гарантира качеството на всички етапи на производство. Разпределение на пространството и системи за оборудване на лаборатория е в строго съответствие със съвременните изисквания. Преди да стигне до аптеката, продукцията минава щателен контрол по изискванията за производство.

Цялата продукция е минала държавна регистрирация, и има сертификати за доброволно сертифициране и декларация за съответствие.
Високото качество и ефективност на "Цитамините" е подтвърдено от множеството клинични изследвания на водещи клиники и институти в Русия.
Повече подробности за "Цитамините" и тяхното прилагане и изсползване може да се намери на нашия уебсайт или като се свържете с нас.

www.cytamins-bg.com

Контакти:
гр. Правец, ул. "Вълко Цолов" 6 тел: 0877 12 56 89 тел: 0889 12 56 87

Email: kabomed@minister.com
http://kabomed.com


Назад

Коментари (3)

  • 1.добавен от: Goko Belcovski 27 Май, 14:23

    Dali imate pinealon i kolku pari e

  • 2.добавен от: Милена 5 Август, 09:10

    Що за цени са това. Тези таблетки струват 500 рубли, което е 15 лв и то в аптека, не дистрибуторска цена..то бива надценка...евала.

  • 3.добавен от: Екатерина Лазарова 23 Ноември, 14:11

    Мола,за цена на 1 цитамин в посомените аптеки

Добави коментар:

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (0)

Какво е Вашето мнение да затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (0)

Какво е Вашето мнение да затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (172)
70% Complete
Не съм съгласен (67)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (63)
70% Complete