Понеделник, 6 Юли 2020, 03:01

Ресторант "Перла" - с. Осиковица

Прочетена: 19662
0

Отскоро с. Осиковца има своята „Перла”. Намира се в края на Осиковица, срещу двора на бившето ТКЗС, на пътя за „Небесните пасбища”. Стопанският двор на някогашната кооперация е един от малкото примери, при които не се срива всичко. Напротив гради се.
Името „Перла” идва спонтанно. На втори май Иванка и съпругът й, Димитър Димитров, правят перлена сватба – 30 години от сключването на граждански брак. И на първи май, когато официално откриват заведението, името идва закономерно – „Перла”.

Идейните интериорни и екстериорни решения са изцяло на собствениците. Умелото съчетаване на дърво, камък и желязо придават характерен стил, наподобяващ строителството от Възраждането. Ресторантът разполага с съвременно оборудвана кухня, където се приготвят вкусни национални ястия. Има 150 места на закрито и 50 – на тераса.

Работи всеки ден, с изключение на понеделник, от 8 до 24 часа. В скоро време музика на живо ще допринася за още по-доброто настроение на гостите.

И в заключение да не пропуснем да отбележим, че ако искате да изкарате няколко хубави часа в приятна обстановка, сред природата, позвънете на тел. 0888990101. Все пак е по-добре да имате резервация. Заповядайте и няма да съжалявате!

Контакти:
с. Осиковица, общ. Правец тел. 0888 99 01 01


Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

отговори
Да, смятам да почивам както всяка друга година (83)
70% Complete
Ще почивам само ако успея да намеря пари в тази криза (44)
70% Complete
Почивката ми ще е на вилата на село (48)
70% Complete
Ще почивам, но сигурно ще заменя морето с планина (26)
70% Complete