Четвъртък, 15 Април 2021, 08:48

Ресторант "Перла" - с. Осиковица

Прочетена: 20432
0

Отскоро с. Осиковца има своята „Перла”. Намира се в края на Осиковица, срещу двора на бившето ТКЗС, на пътя за „Небесните пасбища”. Стопанският двор на някогашната кооперация е един от малкото примери, при които не се срива всичко. Напротив гради се.
Името „Перла” идва спонтанно. На втори май Иванка и съпругът й, Димитър Димитров, правят перлена сватба – 30 години от сключването на граждански брак. И на първи май, когато официално откриват заведението, името идва закономерно – „Перла”.

Идейните интериорни и екстериорни решения са изцяло на собствениците. Умелото съчетаване на дърво, камък и желязо придават характерен стил, наподобяващ строителството от Възраждането. Ресторантът разполага с съвременно оборудвана кухня, където се приготвят вкусни национални ястия. Има 150 места на закрито и 50 – на тераса.

Работи всеки ден, с изключение на понеделник, от 8 до 24 часа. В скоро време музика на живо ще допринася за още по-доброто настроение на гостите.

И в заключение да не пропуснем да отбележим, че ако искате да изкарате няколко хубави часа в приятна обстановка, сред природата, позвънете на тел. 0888990101. Все пак е по-добре да имате резервация. Заповядайте и няма да съжалявате!

Контакти:
с. Осиковица, общ. Правец тел. 0888 99 01 01


Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (0)

Съгласни ли сте с легализирането на марихуаната в България?

Анкета » коментари (0)

Съгласни ли сте с легализирането на марихуаната в България?

отговори
Твърдо не (183)
70% Complete
Напълно съгласен съм (46)
70% Complete
Да, но при определени условия (96)
70% Complete
Не мисля, че трябва да бъде легализирана (41)
70% Complete