Четвъртък, 13 Август 2020, 19:35

Врати Доорман

Прочетена: 5198
14

Фирма Дорман предлага интериорни и блиндирани метални врати на изключително ниски цени. Голямо разнообразие на цветове и модели с високо качество. Големи количества на склад.

Контакти:
0896 69 10 12 office@doormann.bg

Email: office@doormann.bg
http://doormann.bg


Назад

Коментари (14)

 • 1.добавен от: иванка йотова 22 Септември, 18:26

  АДРЕС В БОТЕВГРАД МОЖЕ ЛИ.

 • 2.добавен от: Orlin Iliev ot gr.Dobrich 17 Февруари, 15:39

  Vrati doorman dobrich sa edno goliamo razocharovanie.Vratite v ofisa sa 1 vo kachestvo a tova koeto se montira e 2 i 3 to.Iskliu4itelno nekorektna firma sas skapa i nekachestvena stoka.ot 3 te vrati koito slojih sa s defekti.Ednata nisko postavena drajka,vtorata s luft v dolnata 4ast,tretata iskrivena i s goliam luft v gornia krai.Cenata s montaja e 300 lv na vrata.Priznaha reklamacia na ednata i doidoha i a smeniha s druga defektna i tai kato sam otkazal ftorata sam ostaval s parvata.moshennici.sega sam podal jalba v komisiata za za6tita pravata na potrebitelia.Nagli i nahalni hora s neka4estvena stoka.Ne kopuvaite nichto ot tazi firma imalo e mnogo jalbi v KZP

 • 3.добавен от: Жана 9 Септември, 17:42

  Doorman Варна Не си купувайте! Забавят сроковете на доставка. Нахални и не си вдигат телефоните, не си плащат неустойката по договор.
  За монтаж и демонтаж съм потресена.

 • 4.добавен от: Христиан 19 Декември, 15:39

  Потвърждавам написаното от предното мнение за Варна! Първо ви дават договор с неустойка в размер на 0,1 % от стойността на услугата за всеки просрочен ден след 14-я РАБОТЕН ден . Това означава, че ако имате договор за 500 лева (врата и монтаж) и се забавят сумарно три седмици започва да тече неустойка в размер на 50 стотинки на ден - доста изгодно за тях ! Бавят се и не си вдигат телефона!
  Демонтажа мога да го приема, но монтажа :shock: - сега се учеха. Нямат кадри за монтажа и разчитат на външни фирми. Това първото качество на вратите в магазина и за второто качество на доставените се потвърждава - доставиха врата с отекла се капка от боядисването при производството - "Ами то така идва от завода". Подлъгах се с тази фирма защото видях, че имат магазини в няколко града и вероятно вече имат достатъчно опит в предлагането и монтажа на врати - голяма грешка ! Избирайте малките, местни, квартални фирми, които работят самостоятелно и ги е страх за репутацията и им пука за бизнеса им. В националните фирми никой за нищо не му пука , докато не видят голям зор или не ги заплашиш с "Комисия за потребителите". Никога не давайте цялата сума предварително ! След монтажа имаше още да се регулира заключването, както и да се смени насрещника. Изпратих снимки в магазина и поисках да дойдат други монтажници - с повече опит. В това поне бяха коректни.

 • 5.добавен от: Stefan 3 Януари, 19:22

  Така споделям мнение и аз.Вратите от фирма доорман са всъщност произведени и внесени от Полша.Не са никакво немско качество.Полски врати с китайски дръжки никакво качество,грам следа няма от въпросното германско качество.Хора не се лъжете,тотален боклук!!!

 • 6.добавен от: любомир 18 Февруари, 06:39

  Абсолютно потвърждавам и аз - тотална разлика между витрината в магазина им и боклука който ти доставят. После стандартните приказки - " за първи път ми се случва .. толкова години ... " Тотално измамническа фирма , но - обица на ухото - да не се дават пари преди да видиш какво получаваш . Продават не просто китайско неща ами направо "МНОГО КИТАЙСКИ"

 • 7.добавен от: Чичето 21 Април, 22:33

  Абсолютно вярно.Пълни лайнари са и използвачи.Вратите Граде(уж немски се произвеждат в бившия завод "Сава Ганчев" във Варна).Китайските и турските идват в конт йнери на килограм.Сами си правете изводи каква стока предлагат

 • 8.добавен от: Анонимен 23 Април, 11:54

  Абсолютнооо недоволна съммммм, ужаснооооо

 • 9.добавен от: Също анонимен, но ужасен!!! 19 Юли, 11:48

  Абсолютно съм съгласна с написаното по-горе! Сякаш прочетох собствената си история! НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НА DOORMAN!!!

 • 10.добавен от: Валентина 22 Януари, 13:52

  Юни месец закупихме входна врата за къща от DOORMANN Добрич. Монтираха я 2 месеца по-късно. След още 3 месеца, вратата беше покрита с ръжда. Рекламацията ни беше отхвърлена, а от магазина любезно ни обясниха, че те нямат вина. Ние сами сме си избрали вратата.... те просто са я монтирали...свършили са си работата. Рекламацията ни е неоснователна!!! Нямам думи ... Вратата ни беше препоръчана от същата служителка ... прахово боядисана входна врата за къща... Никога повече не искам да чувам за тях ...

Добави коментар:

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (0)

Какво е Вашето мнение да затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (0)

Какво е Вашето мнение да затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (170)
70% Complete
Не съм съгласен (67)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (62)
70% Complete