Петък, 19 Април 2024, 09:43

Средно училище "Христо Ясенов"- една от емблемите на Община Етрополе

18 Март 2017, 15:01
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1244 5


.....и
моята
любов е
океан !

Патронният празник на СУ "Хр.Ясенов" е празник, който създава настроение, поражда силни емоции и се превръща в празник за целия град. Множество мероприятия с участието на стотици ученици под ръководството на своите учители, които са показател за висок професионализъм и талант.
"Ясеновското утро" винаги е кулминацията на празника, защото в него са събрани многото благодарности, поредицата от успехи и награди и най-вече невероятното присъствие на децата от училището в подготвения концерт.
Тазгодишното утро започна в 10.30ч. в Големия салон на НЧ "Тодор Пеев-1871" с посрещане знамето на СУ "Хр.Ясенов" и с празнично слово от Мила Манчева -директор на училището. Официални гости на тържеството бяха : Христо Андреев Началник на РУО София -регион, Димитър Димитров кмет на Община Етрополе, Марин Маринов председател на Общински съвет Етрополе, инж. Валентин Цацов директор на рудничен комплекс "Елаците-Мед" АД и председател на Училищното настоятелство, Илонка Славчева старши експерт в РУО София -регион, Цветана Толева -председател на Обществения съвет към училището, както и много ръководители на фирми, общински институции, бивши директори и учители на СУ "Хр.Ясенов".
За принос в развитието на образованието в СУ "Хр.Ясенов" , директорката награди Дамяна Петрова, Мариана Енчева, Мариана Лозанова, Николина Христова, Радка Василева, Стефка Енчева и Цветанка Николова.
Прочетени бяха поздравителни адреси от Димитър Димитров кмет на общината, от РУО София- регион и от Обществения съвет. Получени поздравителни адреси още от комисия по "Просвета, култура и вероизповедания" в Общински съвет, проф. д-р инж. Цоло Вутов, ПГ "Тодор Пеев", ОУ "Хр.Ботев" с.Лопян, Училищно настоятелство и Дамски клуб "Инер Уил".
Празничната програма бе една приказна феерия от музика, песни, танци, стихове, скечове и най-вече бликащ талант. Показаното на сцената бе достойно за възхищение, за нестихващи аплодисменти и за преклонение пред труда, желанието и прекрасното излъчване на възпитаниците на СУ "Хр.Ясенов". Зад всички тях стои подкрепата на родителите, учителите и служителите на училището, защото всеки един, който е част от колектива има своята роля и значение и защото родителите им повярваха и им повериха децата си.
За всички участници в концерта бяха поднесени красиви кошници с цветя.


Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (1) (2)
    1. добавен от: Анонимен 18 Март, 23:57

    Фръц фръц та пляс

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 19 Март, 13:25

    Ромовете от оркестъра на Еверест изпълниха ли Ясеновския марш

  • 3.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 20 Март, 15:02

    Ужасно качество на снимките... нищо не се вижда...по-добре е без снимки в такъв случай...

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 20 Март, 20:10

    Защо триеш коментара ми

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete