Вторник, 23 Януари 2018, 05:50

Среща на ученическите самоуправления от училища по Проект "Всеки ученик ще бъде отличник" на ЦМЕДТ "Амалипе"

9 Юни 2017, 10:17
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 485 0

По Проект на ЦМЕДТ „Амалипе“ и „Тръст за социална алтернатива“ на 08.06.2017 г. се състоя среща за обмяна на опит между училищните самоуправления от училищата ОУ“Васил Левски“, с. Видраре, ОУ“Васил Левски“, гр. Ботевград и ПГТМ „Христо Ботев“, гр. Ботевград.
Домакини на срещата бяха учениците от ОУ“Васил Левски“, гр. Ботевград. На нея присъстваха както членове на ученическите съвети така и учители, директори и родители.

След откриване на срещата от госпожа Евгения Иванова директор на ОУ “Васил Левски“, гр. Ботевград, думата бе предоставена на учениците, стоящи най близо до ръководствата на училищата и педагогическите екипи. Под форма на презентации, споделен опит и добри практики, те направиха срещата изключително интересна и полезна за всички присъстващи.

Ученическите съвети от трите училища показаха и доказаха със споделени практики, че могат да бъдат и са важен фактор в решаването на проблеми, взимане на важни решения, свързани с училищния живот и заявяване на активна гражданска позиция.Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

На какво предпочитате да се отоплявате през зимата?

Анкета » коментари (4)

На какво предпочитате да се отоплявате през зимата?

отговори
Електричество (154)
70% Complete
Твърдо гориво (дърва, въглища, пелети) (379)
70% Complete
Течно гориво (природен газ, нафта) (214)
70% Complete
Геотермална енергия (89)
70% Complete