Сряда, 24 Април 2024, 14:59

Срещу трима нарушители на пътя са започнати бързи производства.

9 Декември 2019, 12:30
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1829 7


РУ- Елин Пелин: Около 15.25 часа на 6 декември, в с. Априлово, автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Опел Астра“, управляван от столичанин. От извършените справки се установило, че 48- годишният криминално проявен и осъждан водач е с отнето СУМПС, както и че автомобилът е с прекратена регистрация. Нарушителят е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. Срещу него са образувани две бързи производства- за престъпление по чл. 343В, ал.3 и по чл. 345, ал.2 от НК.

РУ- Етрополе: На 8 декември автопатрул на РУ- Етрополе установил на главната улица на с. Лопян лек автомобил „Опел Вектра“, теглещ „Мазда“, като и двата автомобила били бе регистрационни табели. Водачите им са задържани за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство по случая.

Източник: ОДМВР- София

Коментари (7)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 10 Декември, 11:11

    Голям героизъм на милиционерите! А да се заемат с кражбите на вода, пияните шофьори, неправомерен лов, незаконна сеч, и пр. нарушения,

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 10 Декември, 17:51

    Те от друго не разбират!

  • Отговори (1) (7)
    3. добавен от: Анонимен 10 Декември, 22:04

    Кога най-после ще разберете, че в Етрополе само им плащаме заплатите и бензина на тия? В града реални престъпления няма, а нужда от КАТ, също е спорно колко нужда има! Оставете хората да живеят, майката ви да еба ушева! РПУ ЕТРОПОЛЕ Е ЗА ЗАКРИВАНЕ, ПОРАДИ ЛИПСА НА КРИМИНАЛНА ДЕЙНОСТ В ГРАДА! ЗА ЕДНА ЦИГАРА ТРЕВА СЪСИПАХА ЖИВОТА НА МАСА НАРОД, МАЛОУМНИ ПРАСЕТА!

  • Отговори (4) (0)
    4. добавен от: Анонимен 11 Декември, 00:21

    Защо си затварят очите за калта която разнасят камионите по пътя при Чардакли? Вече почти месец. А при Асф. база л@йна за разнообразие.

  • Отговори (1) (0)
    5. добавен от: Анонимен 11 Декември, 10:30

    Ей, 3-ти! Как да няма престъпност! Ти не четеш ли какво стана скоро точно в Етрополе? И кражби има, и сбивания, и т.н. Но милиционерите си затварят очите! Няма сила, която да ги накара да си вършат работата, за която са назначени. Най-лесно е да застанат на някой ъгъл, да млящат дъвка или да люпят семки, да спират коли и се заяждат с шофьора, да си изкарат някой лев ако може. Да сте видяли полицай да се намеси при случаен инцидент на улицата или на друго обществено място? Затова, докато полицаят в другите страни е уважаван, то у нас той си остана прост милиционер! Полицаят трябва да е образован, да е образец на добро поведение на гражданин. Но у нас за полицаи се назначават все още полуграмотни, дебеланковци, без изискване за покриване на някакви физически умения.

  • Отговори (0) (1)
    6. добавен от: Анонимен 11 Декември, 12:25

    Samo ma4kane na etropolskite pedal4eta

  • Отговори (2) (0)
    7. добавен от: Анонимен 12 Декември, 15:09

    #5,да аз видях полицай да помага при случаен инцидент на улицата-Даниел Петков (за което,цялото семейство много му благодарим) и съм сигурна че повечето му колеги биха направили същото.# 5 Дано не ти се налага ;)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete