Вторник, 19 Март 2024, 04:40

Стърлинг: Ливърпул ще се класира за ШЛ догодина

28 Май 2013, 12:31
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 2260 0


Младият талант на Ливърпул Рахим Стърлинг е уверен, че тимът може да се класира за Шампионската лига през новия сезон, като в същото време похвали мениджъра Брендън Роджърс.

"Той е от най-висока класа. Роджърс не се интересува само от играчите, които играят добре. Той следи внимателно играчите, които не играят често и също така младите футболисти", каза Стърлинг пред "Скай спортс".

"Ливърпул трябва да е благодарен, че има такъв мениджър, защото той е голям бонус за отбора и играчите. А и неговият стил на игра е атрактивен."

"Той взе няколко футболисти през януарския трансферен прозорец и те се представят добре. Предстои един доста вълнуващ сезон за нашия отбор."

"Отсъствието на Суарес ще е голям удар за нас, но Даниел Стъридж вкара 10-11 гола, откакто дойде тук и се справя наистина много добре. Той показа колко е добър."

"на кое място ще завършим? Бих казал в Топ 4, със сигурност. В края на сезона се видя колко силен е станал нашият отбор. дано направим добър старт през новата кампания и просто да поддържаме това ниво", завърши Стърлинг.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (1)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (50)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (92)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (22)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (16)
70% Complete