Петък, 29 Март 2024, 16:37

Стартира кампанията на община Костинброд за европредседателството

7 Март 2018, 16:13
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 2411 1


Кампанията „Община Костинброд в Европа - Европа в община Костинброд” стартира този месец в града. Община Костинброд ще се включи в три последователни информационни кампанни, в рамките на 1 януари-30 юни 2018г., с цел популяризирането на Европредседатеството. 
Първи етап е на път да бъде завършен.Една от най-натоварените пътни артерии в България – път II-81 „Ломско шосе“, свързващ гр.София с областите Монтана и Видин и основна пътна връзка с община Годечвече вече е с поставени флагове на Република България, Европейския съюз, логото на европредседателството на България и не на последно място герба на община Костинброд. Знамената са разположени по цялата дължина на "Ломско шосе" в рамките на град Костинброд.
Предстои поставянето на флагове /знамена/ на България и Европа с размер 10/50 м на най - високата сграда в град Костинброд и в oбщина Костинброд - Силози на бивш химически завод. Знамената ще бъдат осветени през нощта с цел да се виждат не само през деня. Прожектори с ясна, бяла светлина ще се поставят под специален ъгъл, за да може да се виждат цветовете и грандиозността на знамената от километри. Знамената ще имат възможност да бъдат видяни и от пасажери на самолети, пристигащи от Европа и снижаващи се да кацнат на летище София.Следващите етапи са свързани с информационни кампании, форуми, кръгли маси и заснемане на клип, с цел информационна и рекламна кампания на домакинството на България на председателството на съвета на Европейския съюз.
Община Костинброд не е сама в своята мащабна инициатива. Тя е подкрепена от бизнеса на нейна територия, от Дневен център за работа с деца на улицата-Костинброд и от
Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/. След като спечели одобрението на проекта на 12-то място от приетите 90 общини и кандидатствали над 100.
25 март /Благовещение/ е датата, избрана за реализирането на всички етапи от проекта. 
Очаквайте много скоро информация и подробности, относно предстоящото събитие.


Източник: kostinbrod.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: аз 23 Март, 06:40

    Колкото флагове, толкова дупки:/

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete