Четвъртък, 25 Април 2024, 07:57

Стефан Николов е новият областен координатор на ДБГ

31 Март 2014, 14:26
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1881 0


На 30 март бе избран нов областен координатор на „Движение България на гражданите” в Софиийска област, най-голямата от всичките 28 области на територията  на България със своите 22 oбщини . С пълно единодушие делегати от цялата област избраха за свой координатор Стефан Николов, който е председател на структурата в Елин Пелин. Николов e на 41г. активно се занимава с политика от 2006г. От 2011г. е  общински съветник в Община Елин Пелин и развива частен бизнес. Той ще изпълнява длъжността в следващите две години, според устава на ДБГ.
Смяната бе наложена, тъй като Димитър Делчев, който бе областен координатор до този момент, бе избран за член на Изпълнителния съвет на партията на Второто национални събрание, а според устава на ДБГ един човек не може да съвместява две длъжности.
„През тази една година, в която бях областен координатор на София област, имаше много емоции, а положителните преобладаваха. За мен това беше предизвикателство. Щастлив съм, че за това време успяхме да изградим един добър екип, с който работим и до днес. Смятам, че изборът, който бе направен днес, е добър. За тази работа трябва работлив, амбициозен човек, който има и много идеи, а Стефан е такъв.” – коментира Димитър Делчев.
„Поемам щафетата от г-н Делчев и ще продължа да работя в дух на колективност и градивност. Надявам се да помогна с опита, който имам. За мен тази длъжност е предизвикателство и отворност.  Аз съм човек който може да намира решение на всеки проблем, а не да го заобикаля или да се преструва, че несъществува. Няма цел, която не може да бъде постигната, стига да знаеш как и на кого да разчиташ. Предсоят ни важни избори за Европейски  парламент, на които трябва да докажем силата на Реформаторская блок, който е алтернатива на сегашното управление. Разбира се за да постигнем посочените цели ще разчитам на помощта на всички от местните структури, с които съм в отлични отношения,  до сега сме работили добре и се надявам и занапред да е така.” – сподели Николов.
 
 
 

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete