Четвъртък, 28 Март 2024, 18:49

Стефка Граматикова: ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" е единственото училище, което успя да въведе на 100% с униформено облекло

23 Май 2018, 23:01
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1570 0


Поздрав към всички учители и ученици на ОУ ”Св. Св. Кирил и Методий” - Ботевград по повод 10-годишния юбилей от създаването на учебното заведение отправи Стефка Граматикова – Секретар на Община Ботевград, тази вечер по време на спектакъла на "Криле за мечти".

„Десет години са наистина една ученическа възраст, но те се оказаха достатъчни учебното заведение да заеме своето активно място в образователната система на територията на общината”, заяви секретарят на общината. Граматикова посочи, че училището е единственото в общината, което успя в пълна степен да въведе униформено облекло, както за своите ученици, така и за преподавателите.

„Уважаеми учители, бъдете здрави, не губете усмивките и вдъхновението, с които успявате да спечелите доверието на своите ученици, за да ви следват по пътя на знанието. Възпитавайте ги в уважение към българското слово и постиженията на българската просвета и култура", добави Граматикова.
Към учениците тя се обърна с думите – „Продължавайте да летите на крилете на мечтите си, както много красиво бе наречен този спектакъл”.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete