Четвъртък, 25 Април 2024, 11:47

Стил и очарование – „Ясеновско утро“ 2018г.

24 Февруари 2018, 13:27
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2135 4


Прекрасна феерия от стил, красота и очарование изпълниха „Ясеновско утро“ 2018г., което винаги е кулминацията на многото мероприятия по повод патронния празник на СУ „Хр.Ясенов“. Стотици жители на община Етрополе изпълниха и тази година Големия салон на НЧ „Тодор Пеев-1871“, за да се заредят с хубави емоции от невероятните изпълнения на възпитаниците на училището.

Преди началото на празничния концерт, ученици от завършващия випуск поднесоха цветя на паметника на своя патрон.
Тържествената част започна с посрещане знамето на училището и приветствено слово от директора на СУ „Хр.Ясенов“-Мила Манчева, която изрази  благодарност към учениците и учителския колектив, към родителите, към всички институции, които през годините оказват своята подкрепа в работата на училището.

С Почетен знак на училището за принос в развитието на образованието в СУ „Хр.Ясенов“ бяха удостоени: Станка Димитрова, Емилия Ненова, Таня Дойнова и Цветанка Христова. Поздравителни адреси бяха изпратени от: Димитър Димитров-кмет на Община Етрополе, Янка Такева-председател на Синдиката на българските учители, РУО София регион, Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД, Обществен съвет на СУ „Хр.Ясенов“, ПГ „Тодор Пеев“ гр.Етрополе, ОУ „Хр.Ботев“гр.Етрополе, ОУ „Хр.Ботев“ с.Лопян, ОУ „Г.Бенковски“ с.М.Искър. Официални гости на събитието бяха: представители на общинското ръководство, председателя на Общински съвет Етрополе, експерти от РУО София регион, председателя на Училищното настоятелство, председателя на Обществения съвет към училището, общински съветници, бивши директори и учители.
Празничната програма поднесе невероятна палитра от красиво изпълнени стихове, песни и танци, от забавни скечове и много настроение. Ясеновци за пореден път влагат сърцето и душата си във всичко, което пресъсздават на сцената и с което отправят своя поздрав към присъстващите. В края на тържеството бяха поднесени кошници с цветя от името на Димитър Димитръв-кмет на община Етрополе и Марин Маринов-председател на Общинския съвет, ръководството и колектива на СУ „Хр.Ясенов“, Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД.



Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (2) (1)
    1. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 19:22

    Отлично представяне! Поздравления!

  • Отговори (2) (1)
    2. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 19:52

    Невероятен концерт всичко беше изпипано до последния детайл. Поздравления!

  • Отговори (1) (4)
    3. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 21:05

    Не ми хареса представянето на час от учениците

    • (5) (1)
      1. добавен от: Анонимен 25 Февруари, 15:38

      Май не си влизал в час, та тая часТ с правописа си я пропуснал...

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete