Четвъртък, 25 Април 2024, 10:20

Своге с 4 републикански шампиона по таекуондо

31 Май 2016, 04:35
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 3652 2


Тази събота в Дупница се проведе републиканското първенство по Таекуондо-WTF за деца, кадети и юноши до 21 години. Турнирът се проведе на 5 игрални полета като организаторите бяха подсигурили електронно отчитаща система ДаеДо за всички възрастови групи и класове, а за кадети и електронни каски на ДаеДо. Участие в състезанието записаха 400 от най-добрите таекуондисти в България, които се състезават в над 20 клуба. Община Своге бе представена от 14 състезатели, които успяха да извоюват 13 медала.

Вече можем да се похвалим, че Своге има 4 републикански шампиона в различните категории на този спорт. Това са Делина Стоянова, Александрия Тодорова, Боян Ценов и Деян Павлин.

Със сребърни медали се прибраха Мирела Иванова, Здравко Пешев и Михаил Паунов, а с бронз – Антонио Антонов, Димитър Арабаджиев, Марио Николов, Светлозар Янакиев, Стилиян Стоичков и Беатри сГелкова.


Източник: сн. М. Панчев

Коментари (2)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Албена Станчена-майка на Боян 31 Май, 13:11

    Тези медали са заслужена награда и за треньора на децата ни-Милен Панчев.Талантлив,всеотдаен и търпелив спортист,който прави от възпитаниците си шампиони!

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Родител 14 Юни, 16:24

    Предлагам Община Своге да връчи на Милен Панчев приз за най-добър треньор. Няма спорт в който да са постигнати по големи резултати. Браво шампиони. Браво тренер: благодарим ти за професионализма и отношението към нас и децата ни. Освен че се обучават на спортно майсторство и спортсментство, те се запознават с добрия пример и се възпитават.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete