Събота, 16 Февруари 2019, 20:08

Своге с 4 републикански шампиона по таекуондо

31 Май 2016, 04:35
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 2333 2

Тази събота в Дупница се проведе републиканското първенство по Таекуондо-WTF за деца, кадети и юноши до 21 години. Турнирът се проведе на 5 игрални полета като организаторите бяха подсигурили електронно отчитаща система ДаеДо за всички възрастови групи и класове, а за кадети и електронни каски на ДаеДо. Участие в състезанието записаха 400 от най-добрите таекуондисти в България, които се състезават в над 20 клуба. Община Своге бе представена от 14 състезатели, които успяха да извоюват 13 медала.

Вече можем да се похвалим, че Своге има 4 републикански шампиона в различните категории на този спорт. Това са Делина Стоянова, Александрия Тодорова, Боян Ценов и Деян Павлин.

Със сребърни медали се прибраха Мирела Иванова, Здравко Пешев и Михаил Паунов, а с бронз – Антонио Антонов, Димитър Арабаджиев, Марио Николов, Светлозар Янакиев, Стилиян Стоичков и Беатри сГелкова.


Източник: сн. М. Панчев

Коментари (2)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Албена Станчена-майка на Боян 31 Май, 13:11

    Тези медали са заслужена награда и за треньора на децата ни-Милен Панчев.Талантлив,всеотдаен и търпелив спортист,който прави от възпитаниците си шампиони!

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Родител 14 Юни, 16:24

    Предлагам Община Своге да връчи на Милен Панчев приз за най-добър треньор. Няма спорт в който да са постигнати по големи резултати. Браво шампиони. Браво тренер: благодарим ти за професионализма и отношението към нас и децата ни. Освен че се обучават на спортно майсторство и спортсментство, те се запознават с добрия пример и се възпитават.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (3)

Одобрявате ли идеята бившето училище в Липница да се превърне в обучителен център по иновативни дисциплини

Анкета » коментари (3)

Одобрявате ли идеята бившето училище в Липница да се превърне в обучителен център по иновативни дисциплини

отговори
Да (57)
70% Complete
Не (6)
70% Complete
Страхотна идея. Това ще възроди селото (25)
70% Complete
Мисля, че не е добра идея (1)
70% Complete
Не ме интересува (4)
70% Complete