Четвъртък, 28 Март 2024, 11:35

Тържествено връчване на дипломи на Випуск 2019 в ПГПЧЕ „Алеко Константинов” град Правец

18 Юни 2019, 20:18
(1) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2937 14


Днес, на 18.06.2019г., 90 зрелостници успешно получиха своите дипломи за завършено средно образование в ПГПЧЕ „Алеко Константинов” град Правец. Тържественото връчване се проведе в Актовата зала на училището.

По традиция, директорът на гимназията – Цветанка Щерионова, започна с благодарствена реч към всички завършващи, към техните преподавали и родители. „Имам няколко съвета, които давам на всеки випуск, които са общи за всички хора. Уважавайте родителите си, човек избира приятелите си, но родители са единствените. Не карайте кола, употребили алкохол, пазете здравето и собствения си живот , както и тези на другите около вас. Това е най-ценното, което имаме. Обичайте и бъдете обичани. Не се сравнявайте с другите, бъдете това, което сте. Бъдете сигурни, че ние , вашите учители, ще останем най-верните ваши приятели. Никога не забравяйте езиковата гимназия в Правец. Бъдете горди и достойни наши ученици”. Директорът на гимназията сподели, че 25% от завършващите са с отличен успех, както и че много от тях вече са приети студенти в различни учебни заведения както в България , така и в чужбина.

От името на всички зрелостници, обръщение с последни приветствени слова, сподели Гая Диланова от XII а клас с благодарност към целия учителски колектив, към г-жа Щерионова и към всички класни ръководители, които са били безрезервно винаги до тях. „Надявам се да се гордеете с нас един ден, че точно ние сме били ваши деца”.

Първо бяха връчени дипломите на учениците с най-висок общ успех от дипломата от директора на гимназията. Първенци са Никола Цанов – XII г клас с 5.95, както и Марин Цанов – XII а клас, съшо с успех 5.95.

Сред останалите отличници се нареждат:
Зорница Вутева – XII а клас
Тереза Александрова – XII г клас
Стефан Саханджиев – XII г клас
Ренета Якимова – XII г клас
Гая Диланова – XII а клас
Иван Петров – XII а клас
Ива Колибанова – XII а клас
Моника Митева – XII е клас
Миладин Пеев – XII в клас
Преслав Калинов – XII б клас

Останалите дипломи бяха раздадени от класните ръководители. Церемонията по връчването на дипломите завърши с много снимки и усмивки, които ще останат един прекрасен спомен за всички.

Екипът на Балканец поздравя всички успешно завършили ученици и им пожелава много лични и професионални успехи занапред!

Източник: balkanec.bg

Коментари (14)

  • Отговори (4) (0)
    1. добавен от: Анонимен 18 Юни, 20:46

    Браво! Поздравления!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Цветелина 18 Юни, 21:29

    Миладин Пеев е 12в

  • Отговори (12) (9)
    3. добавен от: Анонимен 19 Юни, 08:27

    Съжалявам за това училище ,но вчера както и родители така и ученици бяха много разочаровани и от тържеството и от училището в което загубиха 5 годинини от своя живот!Директорката е срам за това училище и всички го знаят ,но никой не прави нищо !Няма никакъв стимул за ученеци да учат в това училище, каквото и да направят отсреща ,ще срещнат една ледена физиономия и колкото и успехи да имат и едно Браво няма да ви каже Щерионова!Жалко ,много жалко беше много добро училище и Браво г-жа Щерионова ,успяхте да го съсипете!

  • Отговори (12) (6)
    4. добавен от: Анонимен 19 Юни, 10:49

    Интересно разсъждение...да загубиш 5 години от своя живот докато си научил 2 езика и много други знания. Намери си друго място за изливане на злобата спрямо Щерионова, моментът с тържественното връчване на дипломите никак не е подходящ.

  • Отговори (2) (3)
    5. добавен от: Митко 19 Юни, 10:59

    Личи си злобата.А от какво е ...

  • Отговори (6) (3)
    6. добавен от: Анонимен 19 Юни, 11:33

    Нищо не се разбира от коментара на №3. Ако си възпитаник на училището, наистина си си загубил 5 години, а ако не си, може ли по конкретно да обясниш какво не ти харесва в училището, освен директорката.

  • Отговори (4) (8)
    7. добавен от: Анонимен 19 Юни, 12:26

    Това вчера не беше никакво тържество, а отбиване на номер. Нямаше никаква организация. Двама учители четяха едновременно имената на зрелостниците и наставаше суматоха, тъй като не се разбираше кой трябва да излезе за дипломата. Родители се възмущаваха, а някои дори не спестиха разочарованието си пред директорката.

  • Отговори (1) (5)
    8. добавен от: Анонимен 19 Юни, 22:23

    Аз не съм злобна ,просто казвам истината която не се харесва от всички !Била съм възпитаник на това училище и много ме е яд ,че по този начин пропада !В момента се крепи на славата от преди,но след всеки изминал разочарован випуск се предава лошата слава.Попитайте учениците от тази година или от миналата или от по миналата....Защо питате мен ,аз съм родител на отличен ученик и не съм доволна ,а какво ще кажат останалите...?

    • (7) (0)
      1. добавен от: Ани 20 Юни, 09:26

      Ooooo, злобна сте и още как!!!
      И тук не е местото да правите антиреклама на гимназията.
      Ясно е, че сте преподавател в УКТС.
      Уточнявам - по математика. Нали?

  • Отговори (1) (0)
    9. добавен от: Анонимен 19 Юни, 22:52

    Отговарям на всички изисквания на директорката.Момичета, любовта идва един път, така че не се колебайте.Другото е вятър и мъгла.Пак ще си говорим след известно време кои бил прав и кои бил крив.

  • Отговори (4) (0)
    10. добавен от: Анонимен 19 Юни, 23:02

    #8 Нещо не се връзва ,нищо не разбирам .Училището пропада,имате отличен ученик.. я се успокой и тогава пиши! Пълни простотии пишете и не се излагайте!!!Злобна си!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (34)
70% Complete